Névtelen cikkben javasoltak neki radikális lépést.

Néppárt helyett új európai szövetség? Orbán elmondta, mi erről a véleménye
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Az európai parlamenti választás közeledtével érthető a kampányláz, a türelmetlenség és az izgalom fokozódása,

de ami most kell, az csigavér, higgadtság

- reagált Orbán Viktor miniszterelnök az MTI megkeresésére azokra a sajtóhírekre, melyek szerint a néppárti tagság helyet új európai, bevándorlást ellenző szövetséget kellene létrehoznia a Fidesznek.

A Magyar Nemzet Új szövetséget! című csütörtöki vezércikkében az olvasható: "a néppárt a szocialistákat és a liberálisokat választotta, nekik akar megfelelni. A Fidesznek egy útja maradt: az új szövetség útja. Orbán Viktor és a Fidesz lépjen ki az Európai Néppártból, és kössön szövetséget Matteo Salvinivel, az osztrák Szabadságpárttal, valamint a lengyel kormánypárttal! Ez ma Európa és a magyarság érdeke."

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A magyarság érdeke az, hogy a fidesz eltűnjön a színről és az egész bagázst lakat alá tegye.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@relatív: ! Amíg főbe nem lövi valaki !
tulipan
@durbincs: Te narancsos, szaros pofájú seggnyaldosó, féfaroknyi Sügér, ott a Ploesti bánya mélyén levő bedes, denevérszaros bányakecódban : gyökér vagy mondhatni ? nem éles-eszű ?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.