Nehéz tisztán látni a fóti gyerekváros megszüntetése utáni tervekről, a HVG e heti számában arról olvashatnak, milyen forgatókönyvek lehetnek a következhetnek be.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hogy dögölnétek meg mindnyájan a csutigecivel az élen !!!
Ezért kell szétbaszni a Gyermekvárost !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Ha jól emlékszem pár éve arról volt sz, hpgy ott a lölö lovardát akar csinálni !!!
Commenter
@papa.49: ezt nem tudom, csak azt, hogy a nevelőtanár nyilatkozata szerint a gyerekek patkánymérges(varfarin ami véralvadásgátló is) cigarettával ütik ki magukat. És ez sem zavar az embertelen állapotok megakadályozásában senkit, sőt, további gyerekeket visznek oda. Nincs még elég kastélyuk amúgy? :(
tulipan
@Commenter: Még mindig nem jöttél rá??? Ezeknek a narancsos hiénáknak, soha semmi, elopnivaló, NEM ELÉG!!
Végre, igy látják nyugaton is!!!
www.szeretlekmagyarorszag.hu/maga-ala-csinalt-narancssarga-kutyakent-abrazolta-orban-viktort-az-economist-karikaturistaja/
papa.49
@tulipan: 1000 lájk ezért a képért, elmentettem !!!
advocat
Készül az új címer és az új országnév: Lölőland!
kereső
2019 a "külhoni gyermekek" éve. Ezért aztán a magyar gyermekeket ki kell ebrudalni az otthonukból.Ismeretlen helyre, sokkal rosszabb körülmények közé ,mint ahogyan eddig éltek. Meg lehet tenni velük, mert védtelenek -és kiszolgáltatottak ezzel a bűnös hatalommal szemben.Mészáros,vagy tiborcz-ráhel, ha az övéké lesz- soha többé ne legyen egy nyugodt percük ,ne élvezhessék a rablott vagyont. Hazudoznak, hogy milyen jó helyre kerülnek a gyerekek-láttuk a képsorozatot- a kormány tagjainak kéne oda költözni,gondolom élveznék, ha már olyan jó hely. Ráadásul az egyik ilyen hely,egy javitó intézet!!Mi vár ott rájuk?Ez egy embertelen züllött kormány,és közben papolnak a kereszténységről. Hát az ilyenfajta kereszténységből nem kérek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.