Nem az első eset, hogy telefonozás miatt történik tragédia.

Telefonozó, zenét hallgató tiniédzsert gázolt halálra a vonat Monorierdőnél
Fotó: Pixabay

Telefonozott és zenét hallgatott a 16 éves nyáregyházi fiú, ezért nem vette észre a közeledő vonatot, amely halálra gázolta.

A Bors úgy tudja, a tinédzser az egyik legjobb barátjával várakozott a szomszédos település vasútállomásán hétfő reggel. A kamasz még megvárta, hogy a Cegléd felől a fővárosba tartó vonat elhaladjon, aztán elindult. Alig lépett kettőt, a szemközti oldalon száguldó szerelvény frontálisan ütközött vele. A barátja még próbált utánanyúlni, de esélye sem volt megmenteni a fiút.

A srác édesapja megrendülten nyilatkozott a lapnak. 

Végignéztem, ahogy a gyermekemet levetkőztetik és berakják a koporsóba. Örülök, hogy nem több darabban kellett összeszedni, de a halottszállító nem javasolta, hogy az arcára adjak egy utolsó puszit

– emlékezett vissza a családfő, aki úgy érzi, ha a cikk hatására száz gyerekből legalább egy óvatosabb lesz, fia már nem halt meg hiába.

Tavaly már történt egy hasonló tragédia, ekkor egy 17 éves lányt gázolt halálra a vonat Gödnél.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
mint a csabai lányt is a mentő egy háztömbre az otthonától , füles volt bent , a mentő is egy ház tömbre volt a céljától
desiro
Nem akarok sértegetni senkit, de nap mint nap látni ilyen idiótákat akik mást hoznak nehéz helyzetbe, bringás gördeszkás, rolleres, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.