Bocsánatot annak kell kérni, aki valótlanságot állított a másikról, ők meg ilyet nem tettek. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön interjút adott a TV2 I/I Azurák Csabával műsorának. Egyrészt felmondta ugyanazt a szöveget, amit a nap folyamán már Orbán Viktor is elmondott a Fidesz Néppártból való kilépésével kapcsolatban: „Higgadtság, nyugodtság, csigavér, a kapkodás csak rossz eredményt szülne”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Magas, sőt igen magas szintű empátia

Bármilyen meglepő, de ez ártunk és qurmányunk legfőbb jellemvonása

Legalább is nincs más magyarázat – na jó, hogy arrogáns, gátlástalan hazudozók az is egy lehetőség – arra, hogy – mint azt gyakorta hangoztatják nem csak azzal vannak tisztában, hogy mire van szüksége az európai választóknak, de azzal is hogy mit gondolnak a világ dolgairól.
Most azonban megtudhattuk, hogy ez a misztikus mértékű „beleélési képességük” sokkal kiterjedtebb. Teljes-mértékben tisztában vannak azzal, hogy a migráncsok, hogy gondolkodnak, sőt még azzal is, hogy mi jár a fejükben! S ezt úgy teszik hogy azok más kulturális közegben élnek!
Igen ezt „Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a TV2 I/I Azurák Csabával műsorának adott interjú”-ban árulta el.
Kifejtette, hogy: „A testület sorra hozott olyan döntéseket az elmúlt években, amelyek egyértelműen meghívásként értelmezendők azok fejében, akik otthonuk elhagyásában gondolkodnak. Olyanokéban, akik más kulturális közegben élnek, mint mi itt Európában”
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nem akartam, de mégis meg kell jegyezzem, hogy azért ezzel az empátiával vannak fenntartásaim. Nem magával a képességgel, hanem a megszerzett információ megértésével! Pl. itt van ez a szerencsétlen kakadu is, aki nap mint nap okadatolja krónikus szövegértési nehézségeit! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.