Mi másról?

Hollik István kormányszóvivő szerint a bevándorlásról szól a Fidesz és az Európai Néppárt (EPP) közötti vita, amelynek végén eldől, hogy a szervezetben többségben vannak-e azok a kereszténydemokrata pártok, amelyek szerint a nemzetek Európájára, a családok, a gyermekvállalás támogatására és a migráció megállítására van szükség.

Hollik István csütörtökön az M1 aktuális csatornán azt mondta: van vitarendező párbeszéd a Fidesz és az EPP között, a magyar miniszterelnök folytat tárgyalásokat. Úgy fogalmazott: beszivárgott a Néppártba az a liberális nézet, amely szerint a bevándorlás szükséges és jó Európának, így a párton belül folytatják le a liberálisok és a kereszténydemokraták vitáját.

Hollik: a Fidesz és az Európai Néppárt közötti vita a bevándorlásról szól

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Elekes Andor

Hangsúlyozta: a választók arra hatalmazták fel a kormányt, hogy az európai keresztény kultúrát védjék, a migrációt állítsák meg, és ez fontosabb, mint a Néppárton belüli fegyelem.

A kormányszóvivő közölte: nyíltan, őszintén elmondják az álláspontjukat és tiszteletben tartják azon tagpártok véleményét, amelyek ellentétes nézeteket vallanak, csak azt kérik, az ő álláspontjukat is tartsák tiszteletben.

A kormányszóvivő jó folyamatnak nevezte, hogy végre arról beszélnek az EPP-ben, ami az embereket érdekli, mivel a bevándorlás olyan ügy, amely alapvetően befolyásolja Európa jövőjét. A Fideszről szóló vita előremozdíthatja a Néppártot – tette hozzá.

Hollik István megismételte, hogy a kormány eredeti tervei szerint kerülnek le jövő héten a "brüsszeli tervekről szóló tájékoztatási akció" plakátjai és jönnek helyettük a családvédelmi akcióról szólók.

Kitért arra is, amit Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentett, hogy a hét családpolitikai intézkedés közül a bölcsődei fejlesztés azonnal elindul, 2022-re vállalta a kormány, hogy annyi bölcsődei férőhelyet alakítanak ki, amennyire szükség van, július 1-jétől vehető igénybe a babaváró támogatás, a csok-hitelek kiszélesítése, a hitelelengedés és a családi autóvásárlás, a nagyszülői gyed, és a négygyermekes anyák szja-mentessége pedig jövő év január elsejétől lép hatályba. Hozzáfűzte: az ezzel kapcsolatos törvény- illetve rendeletmódosításokat a kormány várhatóan pénteken vagy szombaton beterjeszti az Országgyűlés elé, hogy meg lehessen kezdeni a vitát jövő héten.

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Most hogy az orrotokra basztak egyből kitaláltátok, hogy addig is akartátok a Soros plakátokat !!!
Te és a bandád igaz szót ki nem ejt a száján, rátok nézve ez HALÁLOS MÉREG LEHET !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@magyarbakancs: Elterelő hadművelet bigott hívek számára!
tudode
Ilyen gyorsan még egyik HAJLONGÓNAK sem használta el a GAZDI a lepénylesőjét, hiszen 2018-ban szócső is, és ami biztos, az biztos KORMÁNYMEGBÍZOTTÁ is kinevezte a LÚK
.
http://www.msn.com/hu-hu/hirek/newspolitics/h...
.
Vajon a HÁTA MÖGÖTT ezek a fagyisok mivel illetik a górét a ViktorJUGENDEN kívül!
polar450
Mi a szarnak hazudoznak?

ORBÁN EZT ÍRTA ALÁ.
"Erőfeszítéseket teszünk a közös célok megvalósításáért., beleértve a migráció jelenségét is, és a Vallettában rögzített alapelvek szerint a nemzetközi jog szellemében védelmet nyújtunk a menekülteknek és támogatjuk őket. Érvényt szerzünk a emberi jogokat, elítéljük a gyűlöletkeltés, a xenofóbia és az intolerancia minden formáját. Felvesszük a harcot az illegális migráció ellen, és fejlesztjük az együttműködésünket az embercsempészet elleni küzdelemben."

Van kérdés?
creativehun
Ha nincs takargatnivalótok és azon a téren szerintetek minden rendben van...akkor miért rettegtek oly nagyon az európai ügyészséghez való csatlakozástól???
advocat
És ez megy napról napra, sőt percről percre. Valami előremutató? Mondjuk a nyugdíjak emelés? Az is érint több, mint kétmillió embert! Csak a minimálbérhez hasonló mértékűt. De van más is, de ne én javasoljak. Én választó vagyok, és nem KIVÁLASZTOTT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok