Közel egymilliót szerzett meg készpénzben, plusz egy bankkártyát a PIN kóddal, amiről több mint 200 ezret vett le. Miután kiadták ellene a körözést, besétált a rendőrségre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "a 36 éves budapesti G. Rudolf 2019. február 26-án hajnalban betört Budapest XIII. kerületében egy Váci úti presszóba, és ellopott egy széfet a benne lévő közel 900 ezer forinttal, bankkártyával, valamint az ahhoz tartozó PIN kóddal együtt. Ezután a férfi a lopott bankkártyával több mint 200 ezer forintot vett fel egy bankautomatából.

Rudolf pénzt és bankkártyát lopott egy Váci úti presszóból

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói azonosították az elkövetőt és elfogatóparancsot adtak ki ellene. G. Rudolf ennek hatására 2019. március 5-én délelőtt bement a kerületi kapitányságra, ahol a nyomozók lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2019. március 7-én elrendelt" – áll a közleményben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.