Nőnapon debütált a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának új ismeretterjesztő sorozata.

A büntetés-végrehajtás Nagy Norina bv. főtörzsőrmestert kérte fel, hogy legyen az új, egyedülálló műsor háziasszonya, amit maga a BvOP gyárt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hungarian Prison Service (@hungarianprison) által megosztott bejegyzés,

A fegyőrnő – aki egyébként munkamániás és imádja a hivatását – 12 éve teljesít szolgálatot a büntetés-végrehajtás állományában, szolgálati ideje jelentős részét körleten töltötte el.

A sajátgyártású műsor első epizódja Nőnapon debütált a prisonhungary YouTube csatornán és azt mutatja be, hogy milyen beosztásokban dolgoznak nők a magyar börtönökben.

Azt gondolom, hogy az emberek még mindig nagyon keveset tudnak a börtönökben zajló szakmai tevékenységünkről. Ezért nagyon örültem, hogy lehetőséget kaptam egy olyan újszerű műsor készítésére, amely közvetlenül szól az emberekhez, hiszen a "Norina rabul ejt" az én közvetítésemmel emberközelibbé teszi a büntetés-végrehajtási hivatást

-nyilatkozta a Blikknek Norina.

A "Norina rabul ejt" rendszeresen jelentkezik majd, aki kíváncsi a soron következő részre, kövesse a büntetés-végrehajtási szervezet weboldalát YouTube csatornáját, illetve Instagram oldalát

- tette hozzá Makula György bv. alezredes, a BvOP kommunikációs vezetője.

Forrás: Blikk, Bors

Fotó: instagram.com/hungarianprison

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.