Közös tüntetést szerveznek az ellenzéki pártok március 15-ére.

Összellenzéki tüntetés lesz március 15-én
Fotó: Mónus Márton/MTI

A megmozduláson részt vesz az LMP, a Jobbik, az MSZP, a DK és a Momentum, a helyszín a Szabad Sajtó útja lesz.

Az esemény Facebook-oldalán azt hirdetik, 2019 az ellenállás éve lesz.

Korábban megírtuk, Orbán Viktor március 15-én a Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő társaságában mond beszédet a Nemzeti Múzeumnál.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Lengőajtókat vigyetek azért a helyszínre, hogy a szoci képviselők "otthonosabban" mozogjanak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
polar450
Hajrá, síppal, dobbal, nádihegedűvel...
Desischado
El lehetne már végre zavarni ezeket a parazitákat a pokolba, ahová valók!
polar450
@Pegero: Nehogy már sírva fakadj csicska, NER-potyás vagy, mi?
Látánál is, ha nem takarná az Orbán-segg a szemeidet!

Itt van majom az, amivel simán átb***tak téged (is) mert te meglrdemled!
Előre mehgmondta O1G.hogy mivel fog átb***ni benneteket, majmok:

"Ez nem bonyolult - azt mondjuk az embereknek, hogy visszaállítjuk a nemzet nagyságát, a gazdasági szereplőknek pedig azt, hogy mit várhatnak a Fidesz-kormánytól" - jelentette ki Orbán Viktor az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének egy 2008 áprilisi diplomáciai távirat szerint, amit a WikiLeaks szivárogtatott ki. Az April H. Foley korábbi nagykövet aláírásával ..."

Ócska kis szervilis jobbágy vagy, csicska!
karma1
Erdekes felsorolas az, amelyik az LMP-vel kezdodik, es "kozos ellenallasrol"
beszel...

Bela333, HOL VAGY???
karma1
@Pegero: Hulye vagy mint rendesen... Milyen nemzeti unnep az, amin csak idebuszoztatott lengyeleket engednek be a kordon moge, te szerencsetlen?
Borsodi
: Hogy mért jönnek a Lengyelek ? Mert legutóbb ingyen jöhettek Orbán szereti a felhajtást és ünnepeltetni magát.Mért kell felutaztatni a fideszes városokból az embereket? Mért ment olyan is aki utálja Orbánt? Mert ha ellentmond kirúgják.Mért fizettek a bér tapsolóknak? Mért kell elkeríteni egy olyan minisztert akit a nép többsége választott meg? Mért fél a tömegbe menni ha annyira hazánk nemzetünk családunk védője? Ki viselkedett így? Melyik országban lehetne ezt csinálni büntetlenül? Gyáva népnek nincs hazája mondta tavaly márc.15.

www.youtube.com/watch?v=k5K1mN921mc
Clavigo
@Pegero: 25 ezerért jönnek,,fejenként..( történelmileg ) a lengyel haverjaid.
solidedge
Már előre hallom a Fidesz nyilatkozatát hogy az ellenzék semmibe veszi az 1948 emlékét és ezt a napot is a bajkeverésre használja fel. Miközben Orbán a fizetett tapsolóknak elérzékenyülten fog beszélni a piszkos Sorosról, EU-ról és az elvetemült libsikről.
karma1
@Pegero: Es te mennyit jartal suliba? paskiewicz tabornok haynauval karoltve verte le a magyar szabadsagharcot, te szerencsetlen. Akkor most meghivjuk azt, akik levertek a szabadsagharcot? Es pont annak az evfordulojara? Szerintem csak te vagy a szerencsetlen bunko. Speciel Bem apo nagyszerusege nem egeszen ellensulyozza ennek a reteknek az akciojat a magyarok ellen.
verőce21
Lengőajtókat vigyetek azért a helyszínre, hogy a szoci képviselők "otthonosabban" mozogjanak!
Csizmás Kond
@karma1: ...karima, nem az oroszokat hívtuk meg hanem a lengyel kormányfőt.
" Ivan Fjodorovics Paszkevics-Erivanszkij oroszul: Иван Фёдорович Паскевич, граф Эриванский; orosz tábornagy, Jereván grófja, Varsó cári helytartója, az 1848–49-es szabadságharc ellen fellépő cári hadsereg főparancsnoka."
polar450
@Pegero: Ezek közül miért nem lesznek itt a pódiumon?

A németek, szlovákok, zsidók, ruszinok, szlovénok, bunyevácok, bánáti románok többségében magyar oldalon harcoltak.
A nem magyar nemzetiségű önkéntesekkel kapcsolatban meg kell említeni, hogy a szomszédos országokból, így Ausztriából, az Oszmán Birodalomból és az Orosz Birodalomból is sokan érkeztek harcolni, de még távolabbi országokból érkezett önkéntesekről is van tudomásunk.
karma1
paszkevicz Varsoban halt meg, es kettos allampolgar volt -= lengyel IS. Es most a lengyel kormanyfot hivta meg a puhos...

Georges Dawe: Ivan Paszkevics
Született 1782. május 19.[1]
Poltava
Meghalt 1856. február 1. (73 évesen)
Varsó
Állampolgársága
orosz
lengyel
Rendfokozata
tábornagy
list of Russian field marshals
Csatái
Napóleoni háborúk
Battle of Batin
Szaltanovkai csata
Szmolenszki csata
Borogyinói csata
Malojaroszlaveci csata
Vjazmai csata
Kraszniji csata
Drezdai csata
Lipcsei csata
Arcis-sur-Aube-i csata
Eladott Ország
Fokozni kell a nyomást, nincs hova hátrálni. Mindenkinek meg kell érteni, közös érdek a rohadt, bűnöző banda elzavarása.
A nép dühös, és megvan erre minden oka. Továbbá arra is megvan minden joga, hogy dühét kimutassa a hatalom felé, és elmondja: ennyi volt. Kaptatok lehetőséget, de hatalmatokkal visszaélve tönkretettek egy országot, amiért meg fogtok fizetni. A börtöncellák nem csak az ellenzéki politikusoknak, hanem csaló, rabló, tolvaj embereknek is fenn van tartva. Pontosan olyanoknak, akik ezt az országot immár nyolcadik éve vezetik a pokolba. A kormány tagjainak felelniük kell azért, amit ezzel az országgal és annak állampolgáraival tettek. Itt egy bocsánatkérés már nem lesz elég és ezt tudatosítani kell bennük. Hadd féljenek úgy, mint Rozi néni a sürgősségin, aki nem tudja, hogy túléli-e a hazai kórházak egyikét. Vagy ahogy János retteg minden egyes nap, hogy megtarthatja-e munkahelyét, melyből kis családját tartja el már évtizedek óta.
Csizmás Kond
@karma1: ja..hogy ott halt meg..de hol született ?...ugye nem keletukrajnában ?
amúgy Bem apó szintén lengyel volt...vagy mivel aleppóban halt meg ezért szír ?
...keserű lett neked a magyar, karima.
Rockxy
Jó kis terv.
A bukott forradalom ellen fognak tüntetni.
És ez plusz egy bukta.
papa.49
Legyen is mert a csutitetű csak az erőből ért !!!
qxy
Semmi értelme. emberek. Ha a fele tüntetőt meg kérdeznéd, az sem tudja milyen rendezvényen van. '" Mindegygeccidelehetanyázni" Azt ha balhé lesz, jönnek a terror elhárító nyaloncok és szét verik a tömeget. Orbán meg azt mondja hogy meg védte az országot.
De ha valakinek lenne annyi esze és tudna is beszélni. Meg győzni a rend védelmet hogy azért csináljuk hogy rend legyen és ti is álljatok be. Ha ezt valaki meg tudná csinálni. Na akkor volna értelme de akkor sem a tüntetésnek, hanem ki rángatni Poltot, és Orbán nem tudna csinálni semmit mert nincs jog aki védi. Ugye?
Gondoljatok bele. Ha te lennél Orbán. .- Nem azt tennéd hogy bánja a faszom tüntessetek? Ki nem szarja le? Szét veretem őket ha kell és holnap ugyan úgy lopom a pénzeteket. Szarok bele.
Nem így van? De .
De ez soha nem fog meg történni. mert az ellenzék ha hatalomra kerülne ez után, kurva szar lesz mert nekik sem szabad csalni meg lopni. De a Magyar politikusokat csak ez érdekli nem a nép, te vagy a családod hogy jobban élj és biztonságban is érezd magad és a jövődet.
polar450
@Pegero: Magyar adófizetői pénzen senki ne tolja ide a pofáját, főleg, ha még nem is itt adózik!
A nemzeti söket dumával benneteket alaposan be lehet eteni!

"Ez nem bonyolult - azt mondjuk az embereknek, hogy visszaállítjuk a nemzet nagyságát, a gazdasági szereplőknek pedig azt, hogy mit várhatnak a Fidesz-kormánytól" - jelentette ki Orbán Viktor az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének egy 2008 áprilisi diplomáciai távirat szerint, amit a WikiLeaks szivárogtatott ki. Az April H. Foley korábbi nagykövet ..."

Ennyit értek a gagyinak, még annyira sem becsül benneteket, higy őszinte legyen hozzátok, ti meg fényesre polírozzátok a valagát a nyelvetekkel, elég, ha bpszen nemzetizik, magatgok alá roskadtok a meghatottságtól, közben Mészáros begyűjti a napi 2 millióját, abból a léből, amit az unió a magyar embetreknek szán!
O1G jó érzékkel találta meg a nemzeti hülyéket!
Eladott Ország
@Pegero: Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén…
qxy
@Pegero: Eccer volt egy nagy vita a sajtóban médiában a két fan, szidta egymást és kurvára az derült ki hogy ki nem állhatják egymást. Másnap volt egy olyan rendezvény féle tele politikusokkal és a két ellenség, '" Mit ad a jó Isten. ott isznak, vihognak, két jó barát. Mindenkinek természetes volt hogy a két ellenzék egy asztalnál vedelnek és osztoznak a ribancokon. úgy meg van a nép vezetve mint annak a rendje.
arcmás
Egyel több ok, ami ellen lehet tüntetni:

hvg.hu/gazdasag/20190311_40_szazalekot_vonnanak_le_a_gyermektelenek_indulo_nyugdijabol_Matolcsyek?s=hk

"Jelenleg a világon csak a francia nyugdíjrendszer ad 10 százalékos bónuszt legalább 3 gyermek után, de lefelé nincs büntetés. Simonovits a jegybanki javaslatot a gyermektelenségi adóhoz hasonlítja, és felidézi: volt már ilyen a Rákosi-rendszerben, csak a férfiakat sújtotta."
Ezek tényleg egy aljasul mocskos rohadt gazemberek !!!
staro2
Akinek bírja a gyomra az menjen együtt tüntetni a nyilas Jobbikkal.
Én ezt kihagynám.
polar450
@durbincs: Mit szerettél volna tudatni, faszkalap?
polar450
@Pegero: Én csak és kizárólag a hülyéket bántom, néha belecsúszok az elmebetegek bántalmazásába is, ez ért el téged!
csak úgy....
@Shikari: Ha jön a 600 Lengyel,fizetett bértapsoló ,ha már külföldröl köll exportálni a híveket ? Szerinted, Tibim...,akkor ki itt a hülye!?
Macskaszem
Ezzel szemben az orbán hablaty közönsége: fizetett iskolások, befenyített közszolgák, közpénzen buszoztatott napidíjasok, fizetett és ingyenhülyék, igaz, Shikari? Nagyszerű társaság.Tán még Gruevszki meg Naffa is ott fog tapsikolni.
csak úgy....
@durbincs: egy durbincs a házból ,ki égett a láztól? ...,na mi van véled muki !? vót elemcsere a pacemakerba`?
te tenger ész? rebesgetik,hogy apád ejtöernyös vót és egy bevetés alkalmából gyütté a világra! :( Cáfolj muki ...
qxy
Na majd lesz ennél rosszabb is amikor Putyin és a bank valóban itt lesz.
Ami nekik meg tetszik el is veszik és nem is szolhacc .
De ami a lexebb ebben , hogy ha meg tetszik nekik Mészáros vagyona akkor azt is el vehetik és Orbán nem szólhat semmit. Úgy ki lesz rabolva az ország mint annak a rendje de a ruszkik már nem igen tudnak a maradékból milliárdosok lenni. Így marad a Fidesz csalók el rabolt pénzecskéi amit sajnos igen át kell adni a nagy orosz vezíreknek.
Csak nem hiszitek el hogy itt lesz a bank és szépen törvényesen el lubickol csak és közbe nézi az eget?. Nem kérem. ez nem hogy bele fingik a medencébe, de bele is szarik.A ruszikank ha valami kell azt el is veszi. Na akkor már baszhatják a tüntetést. Három ember leáll beszélgetni és aznap már megy a Gulágra.
Nessy
Aki nem élte át a 40 - 50-s éveket, annak fogalma nincs miről beszélsz!
Most csak annyiból rosszabb, hogy dalolva, önként leszünk "gyarmat".
Olyan kondicíókkal jön ide az orosz bank, ami nem hiszem, hogy a világon még akad. Minden törvényen felülállnak!
Tényleg elvtársak! Itt nincs szuverenitás, identitás és egyéb szép szöveg?
kereső
Mit kíván a magyar nemzet?

1. demokráciát és jogállamot;

2. pártatlan közmédiát, a propagandamédia állami finanszírozásának beszüntetését;

3. független ügyészséget és bíróságokat;

4. a közvagyon gondos és jogszerű kezelését, a korrupt közszereplők felelősségrevonását;

5. igazságos közteherviselést, a szélsőséges jövedelmi különbségek felszámolását;

6. a tudomány, a kultúra, az oktatás szabadságát és támogatását, minőségi oktatást az egész országban;

7. méltányos bérezést és munkakörülményeket, a munkavállalói jogok kiszélesítését és érvényesítését;

8. széleskörű társadalmi egyeztetést az érintettekkel, valamint a szakmai, érdekvédelmi és civil szervezetekkel;

9. színvonalas egészségügyi ellátást mindenkinek;

10. létbiztonságot, lakhatást mindenkinek, és kiszámítható jövőt;

11. a klímaválsággal szembeni hatékony fellépést, természeti értékeink megőrzését és a környezetünk védelmét;

12. nemzetünk és az Európai Unió értékei melletti kiállást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.