Brüsszel eddigi legnagyobb hazugsága lepleződött le Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint az Európai Bizottság Jogi Szolgálata által készített dokumentumban, amelyet az ENSZ decemberben elfogadott migrációs jogi csomagjának következményeiről készítettek.

A külgazdasági és külügyminiszter vasárnap, Dunakeszin tartott sajtótájékoztatóján kifejtette: az M1 közszolgálati televíziós csatorna birtokába jutott dokumentum azt mutatja, titokban azon dolgoznak, hogy kötelezővé tegyék az ENSZ csomagot mindegyik uniós tagállamra nézve, bár azt 9 uniós tagállam nem szavazta meg.

Szijjártó: lelepleződött Brüsszel eddigi legnagyobb hazugsága

Fotó, címlapi kép: MTI/Máthé Zoltán

Hozzátette: az ENSZ migrációs csomagjáról szóló vita során az összes bevándorláspárti politikus azt állította, hogy a csomag nem lesz kötelező érvényű a tagállamokra.

Az M1 csatorna híradója szerint az 53 pontból álló tanulmány leírja, hogy az ENSZ decemberben elfogadott migrációs csomagja pontosan miért és milyen nemzetközi szerződésekre hivatkozva lehet kötelező a tagállamokra.

A külgazdasági és külügyminiszter kijelentette: a magyar kormány felszólítja az Európai Bizottságot, hogy fejezze be a titkos tervek készítését az ENSZ migrációs csomagjának kötelezővé tételére. Hozzon nyilvánosságra minden olyan dokumentumot, amelyet e terv keretében készítettek.

A bevándorláspárti politikusoknak egy szavát sem lehet elhinni – tette hozzá.

A magyar kormány még vasárnap kezdeményezi, hogy a Külügyek Tanácsának március 18-i ülésén rendkívüli napirendi pont keretében az Európai Bizottság számoljon be az összes ilyen titkos terv készítéséről.

(MTI)

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@verőce21: Mi újság a betelepített venezuelai " magyar " testvéreiddel ?,,,A nem bevándorláspárti Orbán elvtárs,, 20 ezer kötvényes haverjával ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
@Horizont: Az még hagyján,,,de már én is.:))
solidedge
Brüsszel valóban súlyosat hibázott. Nem rúgta ki időben páros lábbal Orbánékat a Néppártból.
verőce21
A bevándorláspárti politikusoknak és az ide írogató migránssimogatóknak egy szavát sem lehet elhinni.
papa.49
Futsalosmajom ebben se hazudtatok ugye csak 9. éve igazat se mondtok tetű !!!
Clavigo
@verőce21: Mi újság a betelepített venezuelai " magyar " testvéreiddel ?,,,A nem bevándorláspárti Orbán elvtárs,, 20 ezer kötvényes haverjával ?
Qqberci
Szíjrágó! Arról beszélsz, amit a főnököd aláírt?...
mackoka46
Ezért nincs orvos és ellátás a kórházban ?
Grafix69
A jó Isten áldjon meg , hát miről beszélöl te aki életében nem dolgozott soha , semmit nem termelt meg maga körül ami igazolná a létezését . Mindegyikőtök egy szélhámos egy semmirekellő egy ámító hazug szó csépelő aki azt mondja amit hallani akarnak , aki jól él , mit jól él ? , fényűzően él a semmiből , a magyar emberek eltartják. 30 Évesen milliomos 40 évesen milliárdos hazudozó , akinek annyi értéke sincs ebben a világban mint a papucsállatkáknak . Egy mocskos képmutató , haszonleső , ingyenélő , szardarab .
Eladott Ország
@verőce21: Ki simogassa a migránsokat? Már kilencedik éve ebből a süket dumából éltek és közben az országot szétloptátok, koldusházat csináltatok az országból és még ti óbégattok, pofáztok! Ideje lenne már eltakarodni és börtönbe vonulni, ennek a tróger bűnöző bandának!
simmering73
Ezt a verőcét se az eszéért szeretjük.
polar450
Mi ez a piti trükk?
Az M1 szennykanékisnak kell megszereznie egy olyan "dokumentumot" amely az EP-ben készült és ahol jelen vannak a horda képviselői ism tehát eleve semmi nem titkos?
Na, el lehet húzni a sunyi p*csába ezzel a piti baromsággal, a 4 osztályos buta magyar beveszi, a többi nem!

- A MENEKÜLTEK EU-N KÍVÜLI ORSZÁGOKBÓL TÖRTÉNŐ ÁTTELEPÍTÉSE MINDIG IS ÖNKÉNTES ALAPON TÖRTÉNT, ÉS EZ ÍGY IS MARAD.
- AZ EU NEM GYENGÍTI, HANEM TÁMOGATJA A NEMZETI HATÁRVÉDELMET.
- A BIZOTTSÁG EGYÁLTALÁN NEM TERVEZI HUMANITÁRIUS VÍZUMOK BEVEZETÉSÉT.
- A BIZOTTSÁG NEM MŰKÖDIK EGYÜTT EGYETLEN OLYAN SZERVEZETTEL SEM, AMELY AZ IRREGULÁRIS MIGRÁCIÓ MEGKÖNNYÍTÉSÉN DOLGOZIK.
-AZ UNIÓS SEGÉLY NEM ÖSZTÖNZI A MIGRÁCIÓT, HANEM KIZÁRÓLAG A GÖRÖGORSZÁGBAN MÁR LEGÁLISAN TARTÓZKODÓ MENEKÜLTEKET TÁMOGATJA.
- AZ EGYES TAGÁLLAMOK TELJESEN ÖNKÉNTESEN DÖNTIK EL, ENGEDÉLYEZIK-E KÉPZETT MUNKAVÁLLALÓK LEGÁLIS BEVÁNDORLÁSÁT, VAGY SEM.
- SEMMILYEN ÖSSZEFÜGGÉS NINCS AZ UNIÓS PÉNZÜGYI TÁMOGATÁS ÉS A MIGRÁCIÓ TÁMOGATÁSA VAGY ELUTASÍTÁSA KÖZÖTT.

Brüsszel lehet hinni, nektek már régóta nem, mocskos, sunyi kis hauzdozók!
kereső
"az M1 közszolgálati televíziós csatorna birtokába jutott dokumentum azt mutatja, titokban azon dolgoznak..."-na már itten bukott a dolog. M1-meg a "birtokába jutott dokumentum.Annak az M1-nek, melynek vezére egy bizonyitottan hirhamisitó.
Ne röhögtess toporzékpéter!
Rockxy
Nem lepleződött le semmi.
Aki nem hülye, az kezdettől tudja, hogy mi folyik.
Mindig a ff-okat kell figyelni.
De előbb tudni kell, hogy melyik f, a ff.
verőce21
@Eladott Ország: @simmering73: Mint fentebb írtam, egy szavatokat sem lehet elhinni.
verőce21
A bolsevisták úgy tesznek Európában a bevándorlókkal és a társadalmi problémákkal, mint az USA-ban: a négerkérdésről nem illik beszélni, de nagyon érezhető. A zsidókat társadalmilag elkerülik, de szabadon dolgozhatnak a szabad pályákon. Társaságban nem "illik" semmi lényegesről beszélni. Vallás nincs, csak merev felekezetek. A szerénység bűn, a gyermekeket önérzetre és becsvágyra kell nevelni. Ha valaki lelkesedik Európáért, az gyanús. Aki szabadon beszél Amerikáról, az gyanús. Szeretkeznek, részegen, de a szerelemből hiányzik a játék. A nők zsarolnak továbbra is, hencegnek, nem titoktartók. Egy szerelmi botrány tönkreteszi egy ember pályáját. Akit névtelenül feljelentenek, hogy bolsevista, elveszti az állását, mert mindenki hiszékeny...
papa.49
@Clavigo: Akik akkora ,,magyarok,, hogy még a nyelvet SE BESZÉLIK EZÉRT KELL A NYELVTANFOLYAM !!!
A másik az itthon élő magyar családokat kilakoltatják akiket meg idehoztak azoknak ingyen lakást adnak, meg feltöltött hitelkártyát !!!
kereső
@papa.49: Papa!!! A magyar kormány "migráns bankkártyát" osztogat???Há,hogy?
papa.49
@kereső: Amikor kitudódott a disznóság akkor jutott tudomásomra hogy lakást, bankkártyán pénzt, nyelvtanfolyamokat kapnak a ,,hazafiak,, kérdés hányan akadnának fent a rostán egy átvilágításkor !!!
Nessy
Sok Kovács János dédnagyapa leszármazott akad köztük!
Lehet, hogy Kovács János háremet tartott, vagy egy db. anyakönyvi kivonatot sokszorosítottak!
advocat
LÉPJÜNK KI! Mindenki hülye! Haggyuk el a Földet, mert nem érdemelnek meg minket! Mienk az univerzum!
Eladott Ország
@verőce21: ma, 15:13; Abban sem lehet mindig bízni, hogy választáskor elromlik a informatikai rendszer.
Egykori belügyesek cégét futtatta fel Pintér Sándor jobbkeze, aki régóta felel a választási rendszerért
Deményné Kertész Krisztina 2001-ben „Pintér Sándor jobbkezeként” tűnt fel: ő lett a BM Központ Adatfeldolgozó, Nyilvántartó, Választási hivatal hivatalvezető-helyettese, majd később a jogutód Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) informatikai elnökhelyettese. A KEKKH részbeni utódja ma az NVI.
444.hu/2018/05/28/egy-szuk-halozat-tartja-ellenorzes-alatt-a-valasztasi-informatikai-rendszert-kiszolgalo-cegeket
tulipan
@verőce21: NARANCSOSOk, mind olyan kretének, hogy már a szájukon kiáramló lehelet IS HAZUGSÁG!!!
verőce21
@tulipan: Náladnál mocskosabb szájú némberrel még nem találkoztam. Honnan szalajtottak téged? Megjártad Hollandiát? Oszt kirakatokban ültél ott? He?
Borsodi
Egyértelmű az M1 birtokába jutott a dokumentum,akkor az fedhetetlenül igaz.Nem ezt a lejárt migráns lemezt kéne fújni.Ennyien se jöttek ,illetve maradtak volna itt ha a fidesz nem engedi be őket.
Ti azért mocskolódtok,hogy nehogy felelősségre legyetek vonva,pénz már van zsák számra de élvezni is kéne.Ezért ez a legjobb elhinteni a rizsát,majd a Lengyelekhez Olaszokhoz csatlakozni mint a haza védő szentje.De ez nem más mint a Haza elárulása kiszolgáltatottak,védtelenek leszünk.
www.youtube.com/watch?v=25Ejx9yqNf4
canadahun.com/temak/az-orb%C3%A1n-korm%C3%A1ny-sz%C3%B3rja-a-p%C3%A9nzt-500-milli%C3%B3-forinttal-t%C3%A1mogatja-a-kanadai-magyar-reform%C3%A1tusokat.58636/
www.youtube.com/watch?v=O2xEHQ6yuyk
www.youtube.com/watch?v=SHZHAGcbxME
verőce21
@Clavigo: (12:53) Hallottál egyáltalán a Venezuelai történésekről? Onnan tényleg menekültek jönnek. Mert Magyarország befogadja és mindig is befogadta a valódi menekülteket! Nem tudtad?
verőce21
@Borsodi: Kanadában jelentős számú magyar diaszpóra él. Mi a kivetnivaló abban, pl. ha "Idén és jövőre is 250 millió forintot küld a kormány a Torontói Első Magyar Református Egyháznak"?
Clavigo
@verőce21: Aha...Gruevszki is Venezuelából jött,,,? Ja? nem..
csipetke
@simmering73: 13:25 Nem mondod,hogy te szereted?!
Nessy
@verőce21: Szerettem volna látni hazánk nagyjait, akik szerint Szíria, Szaud Arábia biztonságos volt, hiszen csak hol amerikai, hol orosz bombák hullottak az égből ,manna helyett, rommá lőve mindent, mindenkit ha ott kellett volna nekik kihelyezett frakció űlést tartani!
csipetke
Ugyan mi mást is mondhatna a magyar zseléipar fellendítője,mint amit a gazdája elvár tőle?Ez is csak egy, orbán kesztyűsbábjai közül.Azokat tudják etetni ezzel a sok idióta rizsával,akik kizárólag a baromisok közpénzből fenntartott királyi tv-t nézik csupán.Már sokszor megcáfolta Brüsszel,hogy nincs kötelező kvóta,és a migránskártyákat kizárólag Spanyolországban osztották,csak ott használhatók fel,és számozottak,havonta ellenőrzik,ha visszaélést tapasztalnak,azonnal letiltják.Stb,stb,stb,De ezek csak nyomják a süket rizsát,mert az 1 bitesek csont nélkül benyalják.
babp1982
Szeretném látni az eredeti dokumentumot, ha egyáltalán létezik! Az M1 megszerezte, na ne röhögtessetek-:))))))
Borsodi
@verőce21: Akkor adakozzunk ha itthon nem éheznek fagyoskodnak az emberek,40000 Ft ból élnek sokan ez a legnagyobb probléma.Fiatalok szüljetek vállaljatok gyerekeket.Talán először lakáshoz kéne őket hozzá segíteni nem el venni azoktól is akik 30 éve építik.
www.youtube.com/watch?v=Le1ifsrHo0E
nevemnick
@verőce21: (19:34) Kanadában élő összes magyar,(olyan 305-310 ezer) akkor az ötszáz millerből koponyánként megközelítően egymillió forintot kap. De mivel nem mindenki református, és nem mindenki vallásos, akkor szerinted mennyit zsebel be az egyház?
verőce21
@nevemnick: Ha végképp nincs kitől, akkor az Egyháztól sajnálod az adományokat? Beteg ember vagy!
verőce21
Ahogy itt a "tartalmi kivonatokat" olvasom, arra gondolok, miért nem tanítják ezeket az idegbajos, shakespeare-i jellemeket idegklinikákon?
verőce21
@Eladott Ország: (06:41) Csak magadra mutogass ezzel!
A hazugságaid már csak ilyenek, lelepleződnek! :)
babp1982
@verőce21: ezek a bolsevistákatvéletlenül nem fideSSnek hívják? Nem vagy képben a kedvenc kurmányoddal mi-:))))))
tulipan
@verőce21: Köztudott, hogy minden narancsos hordatag, már lélegzetvétellel hazugságot áraszt!!!
nevemnick
@verőce21: (ma 06:23) beteg ember te vagy. Nagyon kevés egyház van, amelyik adományokat osztogat. Lásd itthon. De, hogy még jobban élezzem a helyzetet, a jelenlegi kormány a református egyházat részesíti előnyben, jobbára külföldön és jóval kevesebbet Magyarországon. Nincs kedvem keresgélni, de egyet tudok, hogy 2017-ben a kormány 119 milliárd forintot osztott szét, külföldön és belföldön, amelyből a reformátusok ,,csak" 85 milliárdot kaptak, miközben a kisebb katolikus templomok sorra mennek tönkre, valamint sok olyan kis egyház, (amelyek közül nem egynek ,,szoros" kapcsolata volt a dakota főnöknek) már nem tartoznak a kormány által elismert, támogatott egyházak közé. Mellesleg nem a református egyházak járnak élen az adományok osztásában.

Úgyhogy ne papolj nekem, te beteg ember.
desiro
A fifymasz hazugságok már rég lelepleződtek, arról pofázz kis kötsög.
verőce21
@nevemnick: Korábban még azt kifogásoltad, mennyit kap ebből az Egyház? Ennyire szenilis vagy?
nevemnick
@verőce21: basszus, én azt kifogásoltam, hogy minek támogatni egy kanadai református egyházat, ahol maximum 305-310 ezer magyar él, és azoknak nagyobb része nem biztos, hogy református. Másrészt, Kanada nem egy szegény ország, és polgárai nem magyarországi szinten keresnek, miért kell pont nekünk támogatni őket?
capisce?
polar450
@Clavigo: Milyen 20 ezerről van szó?

2018-ban szeptember végéig összesen 69 848 tartózkodási engedélyt adott ki a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal, ez közel 10 ezerrel több az egy évvel korábbinál.
6538 külföldi személy kapott letelepedési engedélyt befektetőként. Családegyesítés alapján további 13 300 bevándorló kapott magyar letelepedési engedélyt, de többen is lehetnek ennél, mert azokról nem vezetnek elektronikus nyilvántartást, akik csak tartózkodási papírokat kaptak. És ebben nincsenek benne például a Venezuelai “magyarok”.
De ez együtt 89.686 fő
Ehhez képest az Unió ajánlásában 1.294 fő önkéntes fogadása szerepelt. S abból sem lett semmi.
Ezért hazug az egész kampány
Az uniónak más kifogása van Magyarországgal kapcsolatban: a hatalmi ágak szétválasztása és a bírói kar függetlensége, az állami szintű korrupció, a nők elleni erőszak, a gyülekezési szabadság korlátozása, a média kivégzése, a gyűlöletbeszéd és a gyűlöletbűncselekmények.
Aki Én
@verőce21: Úgy van ez nagyban, mint itt kicsiben. Elenyésző kisebbségben vagytok Shikari haverotokkal, de óriási a pofátok. Ráadásul mérhetetlenül ostobák és tájékozatlanok vagytok, a felfogásotok pedig a béka segge alatt van. EZ VESZÉLYES!!!
orbánod tízezrével engedi be az idegeneket az eu-ba, ezrével hozza az arabokat Magyarországra, közben nyaljátok a seggét ezerrel. Akkor ki a migránssimogató, te agyatlan?
Olyat mutass nekem, aki migránsokat akar ide.
Nem látod, hogy mindenki kinevet, te itt közröhej tárgya vagy? Tényleg nem veszed észre, hogy senki nem vevő a butaságaidra? Még orbán fecebook oldalán is több az ellenzője, nem győzik kitiltani őket onnan.
Nézz már körül! Ennyire nem kell butának lenni. Csak a szellemi fogyatékos megy folyamatosan értetlenül szembe a forgalommal.
magyarbakancs
Magyar kormány nem akart befogadni 1296 migránst ezért szembe ment mindenkivel.
És ö saját kezébe vette a döntést ,és 3600 bűnözői háttérrel rendelkező Kínai,Orosz, Arab embereknek letelepedési kötvényt adott el ,adóparadicsomba bejegyzett cégen keresztül.Akik megvásárolták a kötvényeket senki nem elellenőrizte nemzet biztonsági szempontból.
qxy
Ennek az abortusz maradéknak akkor sem lehet hinni ha alszik.
Jó szülei lehetnek ha erre nevelték.
advocat
Péterke tekintete nyílt és csak úgy sugárzik belőle a le vagytok ti ... Vagy a megvetés. Mi tudjuk mi a dolgunk!. Véli. De egyszer ennek is vége lesz. Talán.
herczeg0210
Mi van kakadu, már nincs piros pulóvered, csak fekete? Vagy szégyelled felvenni, évekig csak az volt rajtad...
kokopelli
@advocat: @magyarbakancs: @qxy: @advocat: és a többiek?
"Nem lehet nekünk hinni",írja egy román hajósinas !Nem tudom,de én leß@rom,hogy
hány (hányadék) fideszes hisz nekem! ("Nyasgem" van!) Vakot meggyőzni,hogy az nem
narancsszínű hanem fehér...egy új Sisyphos dolga! (;-)))))))))))))))
evacica
@advocat: Remélem, de ez rajtunk is mukik! Szavazzunk az EP választáson is minél többen és ne a mocskos tolvaj hazug fideszre!
evacica
Na már megint hülyíti a népet ez a zselés hajú figura! Meddig engedjük még?!
verőce21
@nevemnick: (08:46) A Jóisten szereti a jókedvű adakozókat!
verőce21
@Aki Én: Mérhetetlenül buta vagy!
Az igazságot nem úgy mérik, hogy mennyivel mondjátok többen az ostobaságot.
Aki Én
@verőce21: Te tényleg nem érzed hol a helyed, mi? Nézz már körül.
verőce21
@Aki Én: Ha egy ember bemegy egy állatkertbe, számítani kell rá, hogy a majmok körülugrálják, mert a műveletlenségük egészen más normák szerint van szocializálva. Így van ez itt is.
Ha egy normális ember belép erre a blogra, számít rá, hogy tele van műveletlen barmokkal. Ezek közül vagy te is, egy pávián, aki ellopja néha a látogatók táskáját. :)
tulipan
@verőce21: Az a mérhetetlenül sötét, ütődött, buta éppen Te vagy! Nem kicsit, nagyon!
Aki Én
@verőce21: Csak a bolond megy abba az állatkertbe, ahol még a majmok is kiutálják, megalázzák, kinevetik, szánalmasnak tartják ostobasága miatt :)

Gyere máskor is :)
nevemnick
@verőce21: (14:33) ebben az országban az emberek nem a jókedvükből adakoznak, hanem az anyagi helyzetüktől függően, sőt a szociálisan érzékenyek még azon is felül.
(ezek mögé nagyon kevés NER-lovag sorakozik fel.)
kokopelli
@tulipan: Az egyház mindíg a szegénységéről volt híres! A megállapodott "tizedből" és "kilenced"-
ből nem is akartak elfogadni! Hány magyar templom pincéjébe állítottak ki hihetetlen értékű kincseket
(máig is)? Mi maradt maradt még nekik?Ja? A szórakozás a fiúcskákkal! Az apjaf@ßának a fifiúcská-
nak és a szentléleknek... stb!!!.stb!! Olyan templomokat láttam odaát,hogy inkább azok adhatnának
az öreg kontinensnek,de minek is,ha ők kapnak?!
verőce21
@nevemnick: (16:09) Mondjuk ez a cikk arról szól, hogy sunyin kötelezővé tennék az ENSZ csomagot mindegyik uniós tagállamra nézve, "bár azt 9 uniós tagállam nem szavazta meg."
Nincs adat rá, de nem hiszem, hogy a gazdagabbak kevesebbet támogatnának, mint a szegények. De neked mindennemű karitatív támogatás fáj erre már az elején kiélezted a mondandódat. Erre csak annyit lehet mondani, lelked rajta, ha te sajnálod, vagy nem adsz, sőt rosszallod. Embertelen emberek tulajdonsága ez.
verőce21
@tulipan: (15:36) Ritka műveletlen vagy nő létedre.
nevemnick
@verőce21: na, idefigyú te ... az első hozzászólásom a tegnap 19:00-kor született hozzászólásodra keletkezett. Ha közbenső, mások hozzászólásait kihagyod, és kettőnk csevegésére figyelsz/olvasod, rájössz, hogy össze-vissza vagdalkozol.
Aztán mindjárt a harmadik, ma reggeli hozzászólásodban (06:23) lebarmolsz, holott én semmi ilyen, vagy hasonló megjegyzést nem tettem rád az első hsz-ben, ami egy ,,kissé" bunkó játék volt részedről. Aztán észrevennéd, hogy én a ma reggeli első megnyilvánulásodig nem személyeskedtem, de akkor már, abban muszáj volt a ,,beteg"-re reagálnom.
Az azt követő, hozzászólásaimban egyáltalán semmi sértő nem volt, de az a tény, hogy csak vagdalkozol, és az értelmezés meg sem az erősséged.
(Az utolsó 17:32-re halkan megjegyzem: annyira embertelen nyugdíjas vagyok, hogy a még dolgozó feleségemmel a fiam családján kívül, nem rövid ideje, két, rosszabb körülmények közt élő baráti családnak anyagilag segítünk a négy gyermekük napi étkeztetésében)
Amúgy meg tehetsz egy szivességet.
Lepényleső
Ez ám a mesterdetektív munka,a rablóbanda egyik tagja a kirablottaknak felrója,hogy
füllentésen kapta? Nem küzd egy kissé a vastagsággal ott ahol más az orcáját hordja?
verőce21
@nevemnick: Laudetur!
Szóval, csak azért kötöttél belém, 20:22-ben, hogy elmondhasd a végén, "Mellesleg nem a református egyházak járnak élen az adományok osztásában."
Írni kell, a Igét le kell írni, csak akkor van. Máskülönben az emberek számára nincs Ige.
nevemnick
@verőce21: (19:28) a lényeg, nem ez volt, hanem az, hogy külföldre megy, valamint, hogy a legtöbb támogatást a református egyházak kapták-kapják, főleg külföldi.
De hagyjuk, valahogy másként értelmezed a témát mint én.
verőce21
De külföldön is a magyarok és magyar közösségek kapják az adományokat, akik számítanak az "anyaországra". Ápolják a nyelvet, a magyar hagyományokat, magyar nyelvre tanítják a gyermekeiket, unokáikat, magyar házakat tartanak fenn, táncházakat, stb.
Erre Te azt mondod, ne kapjanak, rossz helyre megy...stb.
Na ez a furcsa mentalitás. @nevemnick:
nevemnick
@verőce21: jó szöveg, igazi fideszes, de nem erről volt szó :D
verőce21
@nevemnick: (20:43) De erről volt szó! Csak te - szokásosan a bolsevisták magyargyűlöletéhez - sajnálod bármilyen külhoni magyarok támogatására a pénzt.
tulipan
@verőce21: NEKTEK EZ a tök ostoba " magyargyűlölet" a mániátok, minden, a másiknak nem tetsző dolog ellen,felhozható ÉRVEK HELYETT, ezzel a hülye, általatok kiötlött, jellegzetesn narancsos értelmetlenséggel igyekeztek elvágni a beszélgetést!!!
www.google.com/search?q=KRETÉN&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=dR1AFbXV_JJ9TM%253A%252CISoHCD4wJc883M%252C_&vet=1&usg=AI4_#i
nevemnick
@verőce21: nyughass birka. A bolsevisták és neobolsevisták a te oldaladon vannak. Az adónkból elsíbolt pénzt nem azoknak szánjuk, akik a nyakunkba ültették a harácsoló társaságokat, és haverokat.
Az ország kirablására és vagyonának külföldi és itthoni haverok részére történő elosztogatására nem kaptatok felhatalmazást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.