Az ellenzéki pártok a hisztériakeltést keresik, és próbálnak a nemzeti ünnepből is politikai balhét csinálni - ezt mondta a KDNP frakciószóvivője. Nacsa Lőrinc hozzátette: ezzel a kormánypártok nem értenek egyet, március 15-én a méltóságteljes és büszke megemlékezésnek van helye. „Az ellenzék egy elvtelen összefogást próbál összehozni, azt látjuk hogy számukra a pénz és a hatalom a fontos, nem Magyarország érdekét nézik, hanem a politikai balhét keresik. Március 15- e az egyik legfontosabb nemzeti ünnepünk, éppen azért mi arra hívunk mindenkit, hogy méltóságteljesen ünnepeljen, akár a Kossuth téri zászlófelvonáson, akár később a Nemzeti Múzeum előtt” – jelentette ki a frakciószóvivő.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Orbán ünnepi beszédében Kossuthék a futottak még kategóriába kerülnek. Annál több szó fog esni a fizetett és odarendelt tapsolók előtt a migránsokról , a piszkos EU-ról meg a nemzetvesztő libsikről. Ez se kutya tiszteletadás a 48-as hősöknek.
solidedge
Orbán ünnepi beszédében Kossuthék a futottak még kategóriába kerülnek. Annál több szó fog esni a fizetett és odarendelt tapsolók előtt a migránsokról , a piszkos EU-ról meg a nemzetvesztő libsikről. Ez se kutya tiszteletadás a 48-as hősöknek.
Peller Anikó
@Kacsa: te már láttad Magyarország érdekét valaha, ha haha.
Eladott Ország
Csak az ellenzéki összefogástól tart a fidesz. Demokráciákban megszokott eszközökkel Orbán nem váltható le, ha valahol veszélyt lát, a polip valamelyik karjával odacsap, lényegében mindent megkaparintott, a diktatúrákban alkalmazott ellenállási módokat kell alkalmazni.Mostanra sikerült a teljes, az erkölcsi visszavágás a magyar nép ellen a szovjet hatalom örököseitől 1956-ért. Ezért nevelték ki, látták el minden anyagi- és kémhálózati segítséggel az álkeresztény, álnemzeti újkommunistákat Orbánnal az élen. Ötvenhat világraszóló dicsősége után ma szégyen magyarnak lenni a demokratikus világban. A kádári diktatúrát a szovjet katonai megszállás tartotta fenn. Mégis eljutottunk ma oda, hogy ki kell jelentenünk: habár valóban azok leszármazottai ezek, de ennyire aljasok még azok sem voltak! A fidesz következő lépése:
uploads.disquscdn.com/images/771fc48c6fc9b91d2f43a56f970b5531cd62d49b6c6185c936d17d8f22a15f85.jpg?w=600&h=270
Nessy
@Eladott Ország: Ezt már meglépte, csak választási törvénynek becézik!
Nessy
Imádom ez az "ellenzéki hiszti" szöveget! Az Unióban nálunk a legalacsonyabb a várható élettartam ? Ellenzéki hiszti! Nálunk halnak meg a legtöbben daganatos és szív - érrendszeri betegségben? Ellenzéki hiszti! legmagasabb az ÁFA? ellenzéki hiszti! És lenne még mit sorolni!
Nemzeti ünnepeinkből párt nagygyűlést csinálni viszont a fidesz kedves szokása, immáron sok éve!
Esetleg ha ráér kedves Nacsa NERtárs, megnézheti, a beszédből hány mondat fog a 1848-ról szólni, és mennyi lesz a Soros, Brüsszel, bevándorlás párti szöveg.
Úgy mellékesen a 12 pont jó részét ma is is fel lehetne olvasni!
Klubtag
@Nessy: ...továbbá mennyi lesz a fenyegetés, mint tavaly tavasszal a választások előtt.
Orbán egy "szavahihető" káder, megmondta március 15-i kinyilatkoztatásában, hogy jön a politikai, erkölcsi és jogi elégtétel mindazokkal szemben, akik nem értenek vele egyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.