A Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője szerint "a DK Gyurcsánynéval az élen átadná Brüsszelnek az irányítást a bevándorlás politikában és minden másban is".

Halász János vasárnap Debrecenben újságíróknak elmondta: a Demokratikus Koalíció (DK) napokban megismert európai parlamenti programjából kiderül, hogy "Gyurcsányné, ahogy az európai baloldal, Európai Egyesült Államokat akar".

Fidesz-szóvivő: a DK Gyurcsánynéval az élen átadná Brüsszelnek az irányítást

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Thaler Tamás

Ez azt jelenti, hogy "a nemzetek Európája helyett olyan birodalmat akarnak építeni, ahol egy brüsszeli hatalmi központ döntene mindenről: a migránsok beengedéséről, a gazdaságpolitikáról, az adókról, a családtámogatásokról" – hangoztatta a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Halász János szerint "ezért van szükségük a bevándorlásra, az afrikai és közel-keleti migránsokra".

Hozzátette: egy kevert lakosságú kontinenst akarnak, hogy lebonthassák az európai életformát, "el akarják törölni Európa keresztény kultúráját, meg akarják gyengíteni és idővel el akarják törölni a nemzetállamokat, a nemzeti szuverenitást és a nemzeti identitást, (...) bevándorló-kontinenssé akarják tenni és el akarják törölni a nemzetek Európáját".

"Ezért van az, hogy minden eszközzel támadják az olyan bevándorlásellenes országokat, mint Magyarország" – mondta megjegyezve: "a Soros-terv és a brüsszeli hatalmi törekvések útjában állunk".

"Magyarországnak azonban olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar emberek érdekeit képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszel érdekeit képviselik Magyarországon" – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Azzal összefüggésben, hogy a magyar baloldal március 15-én együtt ünnepel a Jobbikkal, Halász János kérdésre válaszolva kijelentette: "Az ellenzék pénzért és hatalomért mindenre képes".

"Elveiket félreteszik, a baloldal együtt ünnepel a náci Jobbikkal, őket nem az emberek érdekei, hanem csak a saját hatalmuk érdekli" – fűzte hozzá a Fidesz frakciószóvivője.

(MTI)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Halász János kérdésre válaszolva kijelentette: "Az ellenzék pénzért és hatalomért mindenre képes".
Ellentétben a fidesz-kdnp-vel, akik ugyebár a széles demokrácia formáinak új és új elemeit keresik és vezetik be, a fárasztó hatalomgyakorlástól meg szeretnének megszabadulni, sőt az a nyüves pénzhalmaz elköltése a legterhesebb kötelezettségeik egyike.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
A kicsi Halász nem tett mást mint elismerte, hogy mégiscsak a kormány által alkalmazott jövendőmondók a politikai és gazdasági stratégiájuk megalkotói. Máskülönben honnan tudnák, amit állítanak, megkérdezni úgysem merik a Fletó feleségér, mert ahogy eddig is, ha meglátják, elfutnak előle, ahogy egykor a hős Répássy és a zselés hajú miniszterünk tette.
polar450
Orbán beszéde az arab bankárok előtt:
"Azt gondolom, hogy minőségi, szeretetteljes és boldog életet csak olyan országban lehet élni, amely a tisztelet kultúráján alapszik, következésképpen a tisztelet hangján beszél. Magyarországnak annak a helynek kell lennie, ahol _mindenkit_ tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják és az iszlámot, a muszlimok, arabok civilizációs gyökereit is rendkívül nagyra értékelik. Az iszlám egy nagy lelki és szellemi építmény, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket. És nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük."
A fenti szép szavak azonban nem valami ballib migránssimogató korteskedése, hanem Orbán 2015-ben, arab bankárok előtt elmondott beszédének részlete.

No látjátok, néha milyen veszélyes az iszlám, néha meg mennyire nem az!
Ennyire lehet adni egy elmezavarodott szavaira!
tulipan
Ezért hát, ez a drámai narancsos pénzeső igérgetés! Elérkezett hát, a 24. óra!!! HAHAHAHA :)))))))
magyarnemzet.hu/sport/mi-lesz-ha-elfogynak-az-edesanyak-5545841/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.