A Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője szerint "a DK Gyurcsánynéval az élen átadná Brüsszelnek az irányítást a bevándorlás politikában és minden másban is".

Halász János vasárnap Debrecenben újságíróknak elmondta: a Demokratikus Koalíció (DK) napokban megismert európai parlamenti programjából kiderül, hogy "Gyurcsányné, ahogy az európai baloldal, Európai Egyesült Államokat akar".

Fidesz-szóvivő: a DK Gyurcsánynéval az élen átadná Brüsszelnek az irányítást

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Thaler Tamás

Ez azt jelenti, hogy "a nemzetek Európája helyett olyan birodalmat akarnak építeni, ahol egy brüsszeli hatalmi központ döntene mindenről: a migránsok beengedéséről, a gazdaságpolitikáról, az adókról, a családtámogatásokról" – hangoztatta a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Halász János szerint "ezért van szükségük a bevándorlásra, az afrikai és közel-keleti migránsokra".

Hozzátette: egy kevert lakosságú kontinenst akarnak, hogy lebonthassák az európai életformát, "el akarják törölni Európa keresztény kultúráját, meg akarják gyengíteni és idővel el akarják törölni a nemzetállamokat, a nemzeti szuverenitást és a nemzeti identitást, (...) bevándorló-kontinenssé akarják tenni és el akarják törölni a nemzetek Európáját".

"Ezért van az, hogy minden eszközzel támadják az olyan bevándorlásellenes országokat, mint Magyarország" – mondta megjegyezve: "a Soros-terv és a brüsszeli hatalmi törekvések útjában állunk".

"Magyarországnak azonban olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar emberek érdekeit képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszel érdekeit képviselik Magyarországon" – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Azzal összefüggésben, hogy a magyar baloldal március 15-én együtt ünnepel a Jobbikkal, Halász János kérdésre válaszolva kijelentette: "Az ellenzék pénzért és hatalomért mindenre képes".

"Elveiket félreteszik, a baloldal együtt ünnepel a náci Jobbikkal, őket nem az emberek érdekei, hanem csak a saját hatalmuk érdekli" – fűzte hozzá a Fidesz frakciószóvivője.

(MTI)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Halász János kérdésre válaszolva kijelentette: "Az ellenzék pénzért és hatalomért mindenre képes".
Ellentétben a fidesz-kdnp-vel, akik ugyebár a széles demokrácia formáinak új és új elemeit keresik és vezetik be, a fárasztó hatalomgyakorlástól meg szeretnének megszabadulni, sőt az a nyüves pénzhalmaz elköltése a legterhesebb kötelezettségeik egyike.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
Halász János kérdésre válaszolva kijelentette: "Az ellenzék pénzért és hatalomért mindenre képes".
Ellentétben a fidesz-kdnp-vel, akik ugyebár a széles demokrácia formáinak új és új elemeit keresik és vezetik be, a fárasztó hatalomgyakorlástól meg szeretnének megszabadulni, sőt az a nyüves pénzhalmaz elköltése a legterhesebb kötelezettségeik egyike.
kamazuka
Azt azért nem gondolom,hogy az irányítást átadná, azt azonban igen,hogy meggyengült a Fidweisz-KDNP és a végkövetkeztetés szerint már elvenni sem kell semmit tőle.Sorban csúsznak az aduászok a kezükből.
Tudod Sanya a fityfasz komcsi restaurátorok,kik a megváltást nem istentől,hanem a KGST utózenekarától várják,megérdemlik sorsukat!

.
polar450
Figyelj csak Halász.-csicska!
A gazdád ezt írta alá:

"Erőfeszítéseket teszünk a közös célok megvalósításáért., beleértve a migráció jelenségét is, és a Vallettában rögzített alapelvek szerint a nemzetközi jog szellemében védelmet nyújtunk a menekülteknek és támogatjuk őket. Érvényt szerzünk a emberi jogokat, elítéljük a gyűlöletkeltés, a xenofóbia és az intolerancia minden formáját. Felvesszük a harcot az illegális migráció ellen, és fejlesztjük az együttműködésünket az embercsempészet elleni küzdelemben."

Ezt pedig a kötelezően gyűlölni kell iszlámról:

Európában sok helyen félnek az iszlámtól, és ellenségesen néznek rá, de Magyarország nem ilyen hely - mondta Orbán. Szerinte
az iszlám a világ nagy lelki és szellemi alkotása, amiről csak a tisztelet hangján lehet beszélni."

"Mi hiszünk a kulturális diverzitásban. Mi hiszünk abban, hogy a kultúrák közötti különbözőség a Jóisten adománya, maga a sokszínűség, amit tiszteletben kell tartani, ezért amikor egy másik ország, egy másik kultúrához, mondjuk, az iszlám kultúrához tartozó országról beszélünk, akkor mindig a tisztelet hangján beszélünk" - mondta Orbán Egyiptomban."

Látod majom, honnan kell félteni a szuverenitásunkat egy elmebetegtől?
kereső
"Zúg az éji bogár,neki megy a falnak, Nagyot koppan akkor, azután elhallgat"
Nessy
KISZ Halász! Néha olvasd el mit írt alá, illetve helyenként mit mondott a nagyfőnököd! Vagy már korodnál fogva memória gondjaid vannak? Igaz az a fidesznél nem betegség, állapot!
tudode
Az O1G vakcinával mérgezett TÖRPÉK közül már kettő, három .. M. E G.V O.L.T , a vésérnapra, remélhetőleg előbb, utóbb MIND meg is lesz mogyoróKÁZVA előbb utóbb.
.
Attól függetlenül melyik LEMEZ mantrázása kaptak parancsot a vezérhangyácsKÁTÓL!
Eladott Ország
Volt egy műsor anno, a TTT (Tízen Túliak Társasága)... Ez a Halász nevű antropológiai kérdőjel a tízen túliak szellemi színvonalát , sohasem fogja megugorni. Marad ő inkább a politikai elit Pósalaky bácsija, aki nem azért nem érti a magyar valóságot, mert vak, hanem azért, mert a fenséges ánusz betyárkörtés valóságában éli a nyomorúságos életét. Ahol minden rendben van. Itt van nekünk ez az ex-SZDSZ-maradvány, ez a példás, "keresztény,?" családapa , akivel kapcsolatban természetesen nem az a lényeg, hogy volt már minden, mielőtt felfedezte magában az ősfideszest, és aki példának okáért mattrészegen vetette rá magát egy nála fiatalabb nőre (aki nem a hites felesége volt) egy nyilvános szórakozóhelyen. Nem, Halász Jánossal egyáltalán nem az a baj, hogy ívesen leszarja, ahogy sokan mások is leszarják (a melldöngető vérkeresztény szittyamagyar is csak egy közönséges halandó, egy esendő szánalomkupac, hiába prédikál a szentéletű felsőbbrendűségről), hogy amit beszélnek a szájukkal, az köszönőviszonyban nincs a valósággal, amelyben élik a tyúkszaros életüket. Szóval néha bebaszik, és nem tud magáról.
advocat
És ezt honnan tudja! Valéami konkrétum? Vagy csak hülyeségre futja! De - sajnos - sokna el is hiszik. Ki látott már igazi migráncsot az elmúlt 3 évben? Kis hazánkban.
papa.49
Pumpáshalász ezt ne nagyon emlegesd mert ennek is per lesz a vége !!!
advocat
@advocat: egy kicsit elkapkodtam, de erre normálisat írni? "valami" és "sokan".
advocat
Megjegyzem, rohadt szívesen élnék az Európai Egyesült Államokban. Természetesen európai bérekért. Nem zavarna! Csak akkor nem lehetne mindent könnyel lenyúlni. És mi ez a Gyurcsénynézás. Van neki tisztes neve, amit mindenki ismer. Bunkó!
kereső
@advocat: Ó hát láttak egyesek, rendőröket is hittak rájuk.Aztán kiderült,hogy rendőr ifjak az istenadták, akiket a magyar kormány lát vendégül. Aztán a egy meg nem nevezett Balaton melleti településen is okoztak riadalmat, mig ki nem derült, hogy azok aztán magyarok. Igaz,hogy venezuealiak,de magyarok. És a magyar kormány menekitette ide őket-még tavaly.
Szóval itt migráncst csak akkor látnak a méppek, ha a kormány hozza ide őket. Mint a gruevskit.Titokbban,az éj leple alatt,"csak csendben,csak,halkkan, hogy senki meg ne hallja!".Rettegjünk!-mert a kormány eláraszt bennünket migráncsokkal.
kereső
Nem azért a húsz fillérérért, de nagy hülye vagy kis halász. Milyen politikai alakulat az, amelyik nem küzd a hatalomért.
Ti is azt csináltátok, és csalárd módon, hazugságokkal meg is nyertétek 2010-ben. Azóta csak és kizárólag nektek van jogotok arra, hogy hatalomban legyetek, másnak kuss van. Igy van ez 2002 óta -vagy ne emlékeztesselek erre?" a haza nem lehet ellenzékben".
advocat
@Klubtag: Halászkám. Annak a nyomorult ellenzéknek ez - lenne - a dolga! Ennyi ésszel, ilyen bölcset?
verőce21
A DK "átadná Brüsszelnek az irányítást a bevándorlás politikában és minden másban is" - meg is fog látszódni majd a rájuk leadott szavazatok számában! Nem hülye a magyar, hogy erre szavazzon.
"Magyarországnak azonban olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar emberek érdekeit képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszel érdekeit képviselik Magyarországon".
advocat
Mit? És ki? DK-s mondta? Nem tudom. Mert ha fidesznyik, akkor annyit is ér. Ha jól értem, de én sajnos még mindig panelproli vagyok. Tessék nekem elmagyarázni! Mert nem mindegy.
kereső
@advocat: 17:15,17:32, halász szóvivő=fidesz mondta.@verőce(alias kishenceg) csak őt idézte.Bár ő is mondhatta volna.
Cicamama55
Az a párt, aki minden külső, független ellenőrzés alól kivonja magát, -inkább kiléptetik egyre több helyről Magyarországot,- az természetes, hogy így látja. Csak a saját maguk által eszkábált törvények segítségével képesek gyakorolni hatalmukat, mert a régi szerint törvénytelenségek sorát követnék el. Egy ideig lehet hogy sikeresen megy ez a központi irányítású kormányzás, na de innen lehet nagyon nagyot zuhanni! Soha nem kedveltem Gyurcsányt és a DK-t, de a felesége nagyon szimpatikus. Értelmes, okos, határozott. Én örülök, hogy színre lép.
verőce21
@Horizont: (17:30) Naná, hogy úgy van! Gyurcsány Ferenc és pártja európai egyesült államokat akar, és újdonsült listavezetőjük világossá tette, hogy a DK politikusai továbbra is Brüsszel érdekeit képviselnék Magyarországon. Dobrev Klára "szemrebbenés nélkül megszavazná az összes brüsszeli bevándorláspárti javaslatot".
human
A folyamatos "Gyurcsányné"-zás elég gáz volt. De biztos azt mérték, hogy ez tartja egyben a tábort.
tulipan
@verőce21: Dobrev Klára mint jó gazdasági szakember, Szemrebbenés nélkül megszavazná a Magyarország VALÓDi érekeit, nem pedig a narancsos hiénák zsebeit dagasztó INTÉZKEDÉSEKET!!
papa.49
A pumpáshalász a kupaklaja kiváló tanítványa, a másik meg a dudadani alias gyulyás ))))))))))))))))))))))))))))
SystemError
Fogdosd inkább bekokózva a 20 évvel fiatalabb ribancokat beviagrázva, mert csak ez megy fosarc..:)
verőce21
@Horizont: @tulipan: A tények viszont azt mutatják, hogy a DK európai parlamenti képviselői az elmúlt években minden brüsszeli bevándorláspárti javaslatot megszavaztak: támogatták a migránsvízum és a kötelező kvóta bevezetését, a Soros-szervezetek támogatásának növelését, a migrációt elutasító országok megbüntetését, stb.
tulipan
@verőce21: NAGYON helyes, hiszen ez az ELHÁRÍTHATATLAN, teljes földre kiterjedő klimaváltozás, egyik követlezménye, amire csak felkészülni lehet, letagadni a legnagyibb sötét bunkóság lenne, hiszen akkor nem lehet megfelően előkészülni rá!!! EZT csak a letompult agyú, narancsködös, ostoba csőcselék, nem képes BELÁTNI!!!
Yoda69
Ami azt illeti en is atadnam nekik a vezetest,mert orbanek demografiai es gazdasagi csodbe hajtottak az orszagot.
verőce21
@tulipan: (07:19) Ezt csak az olyan elvakult migránssimogató hülyék szeretnék belátni, mint te, szerencsétlen hülye!
Van neked gyereked?
tulipan
@verőce21: Igen, de szerencsémre, én nem "simogatok" senkit, de veled ellentében, én látok is a világban, nem csak bambulok a narancsködbe!!!
verőce21
@tulipan: Sőt te el is tévedtél már a saját ködfelhődbe!
Van neked gyereked?
verőce21
@tulipan: A saját, sűrű-sötét ködfelhődben.
nezelodo
A kicsi Halász nem tett mást mint elismerte, hogy mégiscsak a kormány által alkalmazott jövendőmondók a politikai és gazdasági stratégiájuk megalkotói. Máskülönben honnan tudnák, amit állítanak, megkérdezni úgysem merik a Fletó feleségér, mert ahogy eddig is, ha meglátják, elfutnak előle, ahogy egykor a hős Répássy és a zselés hajú miniszterünk tette.
polar450
Orbán beszéde az arab bankárok előtt:
"Azt gondolom, hogy minőségi, szeretetteljes és boldog életet csak olyan országban lehet élni, amely a tisztelet kultúráján alapszik, következésképpen a tisztelet hangján beszél. Magyarországnak annak a helynek kell lennie, ahol _mindenkit_ tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják és az iszlámot, a muszlimok, arabok civilizációs gyökereit is rendkívül nagyra értékelik. Az iszlám egy nagy lelki és szellemi építmény, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket. És nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük."
A fenti szép szavak azonban nem valami ballib migránssimogató korteskedése, hanem Orbán 2015-ben, arab bankárok előtt elmondott beszédének részlete.

No látjátok, néha milyen veszélyes az iszlám, néha meg mennyire nem az!
Ennyire lehet adni egy elmezavarodott szavaira!
tulipan
Ezért hát, ez a drámai narancsos pénzeső igérgetés! Elérkezett hát, a 24. óra!!! HAHAHAHA :)))))))
magyarnemzet.hu/sport/mi-lesz-ha-elfogynak-az-edesanyak-5545841/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.