A kormányhoz intézett kérdésekkel és azonnali kérdésekkel ér ma véget az Országgyűlés kéthetes ülése.

A kormányt kérdezik a képviselők

Az utolsó ülésnap a szokásoknak megfelelően délelőtt 11 órakor, napirend előtti felszólalásokkal indul, amit a kérdések másfél, az azonnali kérdések pedig egy órában követnek.

A parlament előző héten hétfőn és kedden ülésezett. A képviselők ezalatt lehetővé tették, hogy vagyonkezelésre is létre lehessen hozni alapítványokat, továbbá a köztársasági elnök észrevételeit figyelembe véve ismét elfogadták a jogalkotási törvénynek az alaptörvény hetedik módosításával összefüggő változtatását.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mivel a derék cenzor kiracizta a Péterfalvi cikket:

A mocskolódás joga

Attika adat-buci igazán mókás kedvében van

Mottó:
A papucs férj szerint: Náluk a nagy dolgokban
mindig ő dönt, de az élet úgy hozta , hogy több
mint 40 év alatt még nem volt nagy dolog a családban

Érdekes és sajátságos beszélgetésről számol be a Népszava Péterfalvi Attila, az adatvédelmi hatóság elnöke. volt a vendégük. S ahogy szokta apróbb dolgokban morgolódik , de a nagyokban hű vadász-ebként, paríroz ezerrel!
Kibökte, hogy szerinte „Nem kötheti titoktartáshoz az MLSZ a tao-pénzekkel kapcsolatos adatok kiadását”, sőt lényegében azt is, hogy „közérdekből nyilvános adat kategóriába tartozik az, hogy milyen külföldi repülőutakon és mekkora összegért vett részt a miniszterelnök, ahogy az is, hogy ezt ki fizette”! Persze neki csak morgolódási joga van ennem is.
Az igazi gyöngyszem azonban a Nagy Blanka ügyben hangoztatott véleménye. Míg a pro oldalon mindössze annyit tudott hebegni, hogy ez rendőrségi ügy. Míg a contra ennél színesebbre sikerült:
Egyfelől arról értekezett, hogy „az említett diák kilépett a nyilvánosság elé, közéleti szerepet vállalt, így a személyiségi jogai szűkebbek lettek, mint a közéleti szerepet nem vállalóknak”, amit csak alig színesít Rasi esküvője kapcsán tett okfejtései.
Sőt még azt is ki tudta fejteni, hogy: aki ilyen „stílusban nyilatkozik, ahogy azt tette, akkor számolhat azzal, hogy az ő megítéléséhez kapcsolódóan is a véleménynyilvánítás jogával élve esetleg drasztikusabb állítások is megjelennek róla.”!!! =))
nevemnick
@RonaGyuri: ,,...véleménynyilvánítás jogával élve esetleg drasztikusabb állítások is megjelennek róla..." Na ja, de a ,,drasztikus állításokat" gyakorlatilag hazugságnak nevezik.
Nessy
na és? Zavar valakit a nagy keresztény kultúrában, hogy lop, csal, hazudik? Majd egy éjszakai adásban helyreigazítást közölnek, ha úgy ítél a bíróság.
kereső
@nevemnick: Mint az be is bizonyosodott .Ezzel a "adatvédelmi"akárkivel is csak többen vagyunk, de nem lettünk többek,ugyanúgy mint az "alapjogokért" akárkikkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.