A 25-ös főúton Szentdomonkosnál fa dőlt az úttestre.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M1-es autópályán két kamion ütközött össze a 144-es km-nél Lébény térségében a Hegyeshalom felé vezető oldalon. A külső sávot foglalják el a sérült járművek. A forgalom egy sávon haladhat, de torlódásra számíthatnak az arra közlekedők.

- Szentdomonkosnál lezárták a 25-ös főutat a 45-ös km-nél, egy az útra dőlt fa miatt.

- Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös autópálya felé, a halásztelki és a dunaharaszti csomópont között tegnap reggeltől ideiglenes burkolati jeleket festettek. Az eső miatt a munkát szüneteltetik, a 19-es km-nél a forgalmat egy rövid szakaszon a belső- és a leállósávra terelik.

Útinform: araszol a forgalom Budapestre befele

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- A hétfő reggeli csúcsban szinte minden irányból, csak lassan lehet eljutni a fővárosig. Az M3-as autópályán telített sávokon autózhatnak Bagtól a bevetőig, ahol araszolásra készülhetnek. Szintén ugyan erre számíthatnak az M2-es autóúton Göd térségében és az M1-M7 közös szakaszán. A M0-s autóút déli és keleti szektorában a Duna hidaknál és a főbb csomópontoknál, le lassul a forgalom. A 4-es főúton Monornál, a 10-es főúton Pilisvörösvártól, a 11-esen Szentendre térségében, a 31-esen Mendénél, valamint az 51-es főúton Dunaharasztinál ugyancsak lassan hömpölyög a kocsisor a főváros felé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.