Egykor a magyar futballba is belekóstolt, botrányos honvédos évei után adósságok és perek maradtak. Született kereskedőzseni, csak éppen túl gyakran kerül zavaros adóügyekbe.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Érdekes a cikk. De arról az emberről egy szó sem esik aki annak idején a Magyar húsipart csődbe vitte. Lefizette az illetékesek egy részét akinek módjába állt a gyár csődbe vitele és sorba zártak be a húsüzemek. Ma is sikeres üzletember és kurva sok pénze van. Volt egy cikk amikor egy faszi egy kát dokumentumot fel tárt és bizonyítható volt a csalás. De ugye a Magyar jog Polt Péterrel az nem azt vizsgálja kinek van igaza hanem kinek van több pénze és igen akinek igaza volt az lett meg büntetve becsület sértésért. Így én sem árulhatom el annak a jó pár embernek a nevét aki anno 20 millát kapott a gaz tetteiért és hogy ki adta nekik. Mert Magyarország jobban teljesít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.