Az a hír, ami úgy kezdődik, hogy "egy kutatás kimutatta" sokakban ellenérzést kelt. Ha sok esetben jogos az averzió, ne általánosítsunk. Az alábbiakat is igazolják kutatások, de elég csak körbenéznünk és pontosan tudhatjuk, érthetjük, hogy sajna ez esetben nem kamu hírről van szó. Ez a magyar valóság.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ja ezért jön fel pillanatonként a ,,temetési előtakarékosság,, reklámja !!!
Felhívás a keringőre !!!
Eladott Ország
Új idősotthoni férőhelyek 8 éve nem létesültek. Kizárólag akkor kerülhet be valaki, ha másvalaki meghal. A legolcsóbb – önkormányzati fenntartású – intézmény térítési díja is alsó hangon havi 100 ezer forint, de erre még egyéb költségek – gyógyszerek, tisztálkodószerek, zsebpénz – rakódnak. Ha vannak hozzátartozók és meg tudják tenni, természetes dolog, hogy támogatniuk kell idős szüleiket, rokonaikat. De ha valakinek nincsenek gyermekei, vagy olyan helyzetben vannak, hogy nem képesek hozzájárulni a költségekhez? Azokkal az idős emberekkel mi történik? Mert én nem látok szociális rászorultság esetén alkalmazandó és működő megoldást. Félek tőle, hogy a következő fog történni: aki meg tudja fizetni, vagy a családja meg tudja fizetni az ellátást, az fog kapni ellátást. Amelyik idős ember nyugdíja nem elegendő erre, az nyomorult, méltatlan módon fogja leélni hátralévő éveit. Magára marad, ahogy magukra maradtak a rokkantak, a beteg gyermeket nevelő családok, a munkanélküliek és mindenki, aki elesett, önmagán nem tud segíteni. Mert a kormány egy ilyen társadalmat épít fel és már jó úton van a befejezéshez. Felépült a Tajgetosz. Már ki is próbálták. Működik.
Az Aegon 15 országban elkészített közvélemény-kutatása szerint a magyarok várják a legpesszimistábban, a legrosszabb egészségügyi állapotban, és a legkevesebb tartalékkal a nyugdíjas éveket.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--zrxP2sem--/6lszUBL0NcukKeDls.jpeg
uploads.disquscdn.com/images/1cbf2861f2a60e87cc863962cfed4be6a1881a52de0bdf09e92801ac7c6eb29e.gif?w=600&h=300
Ludas Matyi
@Eladott Ország: a magyarok mindig is a legpesszimistabbak voltak 1956 utan. De nem is jogtalanul, mert ha elnezed a jelenlegi helyzetet, melyik gyermek, diak lat maga elött jövöt abban az orszagban? Iskolak, ovodak, korhazak romokban hevernek. Azt kivanom, hogy minden diak tanuljon idegen nyelvet es a diplomaja utan minel messzebb kerülje el ezt az orszagot, ami valamikor Europa viragzo orszaga es nepe volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.