A Lokál is azzal próbálta menteni a menthetetlent, hogy azt indítványozta, tanúskodjanak Nagy Blanka szülei és osztályfőnöke a diáklány ellen. Pont annyira jött be, mint múlt héten az Origónak: semennyire. Az ítélet nem jogerős, már csak az eredeti karaktergyilkos anyagot közlő Ripost elleni per van hátra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@vacsi: A bizonyítványát BEMUTATTA A BÍRÓSÁGON gondolom ez elég a csaholó rifos, meg társai meg szopnak mint a torkosborz !!!
kokopelli
@papa.49: Valamelyik ismerős magyar promi mondta:
"Az nem baj ,ha a magyar mindent tud,hanem az,ha mindent jobban tud!" Ráismertem rögtön a családomra is! Ök bebizonyították,azzal hogy kapásból gondolkodás nélkül tagadták!
vacsi
@Aki Én: Az, hogy a propaganda hazudik, igaz, és sajnos, minden időkben igaz volt! Sokan el is hitték, és hiszik ma is. De ez ellen a trágárság nem elfogadható, és nem is hatásos. Az ilyen embereket könnyen félresöprik, ahogy az jelen esetben is történt. Pl. már szinte senki nem emlékszik arra, hogy mit is mondott ez a lány, csak arra, ahogyan mondta.
Dr plágium
@vacsi: Aha, és az nem bántja a csőröd ahogy Bayer vagy Bencsik beszél? Mert Blanka csak az ő stílusukat követi hiszen ezt a példát mutatják neki.
Aki Én
@vacsi: Akkor mutatom neked, hogy mi az a trágárság, mindez a televízióban.
Most azt hagyjuk, hogy tulajdonképpen mi a téma, mit tesz az ellenzék. Azt is hagyjuk, hogy ez a beteg geci hogy beszél emberekről, arról az ellenzékről, akiket demokratikusan és többen választottak, mint a fideszt.
Szerintem ha rendben a realitásod és igazságérzeted és nem kettős a mércéd, akkor ezzel foglalkozz inkább. És ennek beláthatatlan és veszélyes következményeivel. Ez a beteg féreg a fidesz tagja, akiket egyébként fent említett gyerek is kritizálni mert. Ezért támadják.

www.youtube.com/watch?v=X0yzCaTm7Hc
vacsi
@Aki Én: Ezt nem is vitatom, de ezzel szemben tehetetlen vagyok. Nekem nem az a gondom, hogy a Fidesz milyen, hanem az, hogy nincs helyette jobb! Mind csak arra vár, hogy végre eljöjjön az ő idejük, és most ők tölthessék meg a zsebüket! A népet mind magasról le... Na, most én is majdnem káromkodtam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.