Egy tavaly elfogadott törvény miatt most is ugrott 270 ezret. De egy sima képviselő is 90 ezerrel többet kap március elsejétől.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mi van %-ot kap az ellenzéki képviselőkre kivetett büntetésekből??? =)
qxy
Nem tudom. Ezek amikor haza mennek a családhoz és a gyerekeik tényleg el is hiszik hogy " Az én apukám a legrendesebb az egész világon" Lehet gyerek büszke egy ilyen?? nem is tudom mire. Mert az ember az nem ilyen.Na meg amikor vége a mesének. Mert eccer csak vége lesz és a gyereket meg kérdezik.,- A te faterod az a csaló g? akit agyon vertek majdnem? és büszkén kihúzott háttal mondhatja a kis gyerek,.- Igen Ez az én apukám.
Mert szerintem jobb úgy élni hogy ha másnak nem is de a gyerekemnek példát tudjak mutatni és annál szebb nincs amikor a gyerek büszke az apjára, vagy az apa büszke a fiára.
Sajnos a politikusoknak ez nem jár ki azt sem tudják mi ez

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.