A parlament fideszes javaslatra tavaly fogadta el, hogy a képviselők fizetése igazodjon a nemzetgazdasági átlagkeresethez.

Na nem ahhoz csökkentve, hanem úgy, hogy egy képviselő annak a háromszorosát kapja meg alapilletményként. A kormány azzal indokolt, hogy

már mindenkinek emelték a bérét, és a kormány volt az utolsó a sorban.

Az RTL Klub Híradója számolta ki, hogy

egy "mezei" képviselő bére így közel 100 ezerrel nő, és majdnem egymillió forintra emelkedik, aki bizottsági tagságot is vállal, annak az 1 milió 69 ezer forintos fizetése 1 millió 187 ezerre nő, a frakcióvezetők 1 millió 787 ezer forint helyett 1 millió 979 ezer forintot kapnak ezentúl bruttóban.

A legnagyobb mértékben Kövér László házelnök fizetése emelkedik, ő 2,4 millió helyett márciustól 2,672 millió forintot fog olvasni a bérpapírján.

Az ellenzéki pártok azt mondták, ők jótékonykodni fognak a pluszpénzből.

119 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Pegero: Hülyegyerek! Te sajnálatos módon egy nagyon szánalmas, ostoba narancsos lény! Ti,a mi rfent van a netten nem tulajdona senkinek, eddig én nem "ékeskedek" csak felhasználom, ami tetszik! Eladott Ország pedig, nem olyan ostoba narancsagyú, mint TE!!! :)))
www.google.com/search?q=kretén&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=F0eEM0uReo2jaM%253A%252C2b7y1Pqtbo6-SM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kR-LkAe
tulipan
@Pegero: : Hülyegyerek! Te sajnálatos módon egy nagyon szánalmas, ostoba narancsos lény vagy! Ti, ami fent van a netten nem tulajdona senkinek, eddig én nem "ékeskedek" csak felhasználom, ami tetszik! Eladott Ország pedig, nem olyan ostoba narancsagyú, mint TE, szerencsétlen!!! :)))
www.google.com/search?q=kretén&tbm=i...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.