A Fidesz szerint "Gyurcsányék" egyszer már bemutatták, hogyan teszik tönkre az egészségügyet, mivel forráskivonást, létszámleépítést hajtottak végre.

Fidesz: Gyurcsányék már megmutatták, hogyan teszik tönkre az egészségügyet
Fotó: Mohai Balázs/MTI

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy Gréczy Zsolt, a DK frakciószóvivője és László Imre szakpolitikus bejelentette: a DK javasolja, hogy az ellenzéki pártok közösen terjesszék be a parlamentnek az általuk az egészségügyi minimumról 2017-ben elfogadott programot.

A Fidesz reagálásában azt írta, a Gyurcsány-kormány 600 milliárdot vett el az ágazattól, eladósította és hagyta lepusztulni a kórházakat, utcára tett több ezer ápolót, megalázóan alacsony bérért dolgoztatta őket és elvettek tőlük egy havi bért.

Ezzel szemben a Fidesz – írták – 2010 óta pótolja az egészségügytől korábban elvett pénzeket, 500 milliárdot fordított a vidéki kórházak fejlesztésére, elindította Budapest történetének legnagyobb kórházfejlesztési programját, az ápolók pedig 2022-ben átlagosan 2,5-szeresét fogják keresni annak, amit 2016-ban kerestek.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezzel szemben az igazsag az hogy:
Ha a fideSS annak idejen nem torpedozza meg a vizitdijat, akkor mara nem esett volna szet a maganorovosi szakrendeles. Videken mar 300 olyan telepules van ahil NINCS maganorvos. Van akinek 80 km kell utaznia, hogy orvossal talalkozzon. De a varosokban se sokkal jobb a helyzet, a fideSS szakszeruen lerombolta az egeszsegugyi ellatas, orvos es apolok menekulnek kulfoldre a jobb berek miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Gyurcsányék idejében még valahogy működött az eü, nem haltak meg ennyien kórházakban, nem volt ennyi felesleges amputáció, nem voltak ilyen hosszú várólisták... Mára ez kritikusabb lett.
,, létszámleépítést hajtottak végre."
Ehhez képest ma minimum 10.000 egészségügyi dolgozó hiányzik a rendszerből, akik a fidesznek köszönhetően hagyták el a hazájukat. És ez a szám folyamatosan nő.
tudode
Ez mi, KIK csinálják, netán Gyurcsány
.
---- Miközben itthon begipszelik a törött infúziós állványt és leszakad a kórterem plafonja, az Orbán-kormány Laoszban indít egészségügyi beruházásokat
.
168ora.hu/itthon/mikozben-itthon-begipszelik-a-torott-infuzios-allvanyt-es-leszakad-a-korterem-plafonja-az-orban-kormany-laoszban-indit-egeszsegugyi-beruhazasokat-164766
.
Sto eta ViktorJUGEND!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Tizenéve voltam egy budai kórház gyönyörűen felújított várótermében, ahol az a felirat állt, vigyázzanak a berendezés éppségére, mert az önök által befizetet vizitdíjból történt a felújítás. Ugyanakkor a bejárati 300 forintos automatánál a Fideszes felirat, köszönjék Gyurcsány kormánynak a vizitdíj befizetését. Csak jelzem városban volt egy áruház ahol 5000 Ft vásárlás esetén leengedték a 300 Ft - ot, számla bemutatása után, így egy fillérembe se került.
Commenter
@kereső: nézz már rá a mostani emberminiszterre! A bonterem feltakarítását nem bíznám rá, amúgy egy kis gyurcsányozás mindig jól jön- még akkor is, ha sok kárt ő az elmúlt kilenc évben nem tudott tenni.
tulipan
Az a sok hülye NARANCSOS BIRKA, a 9. évi ELKESERÍTŐ narancsos kórházi tapasztalat után, még mindig eszik ezt a pofátlanul pimasz, HAZUG, narancsos rágalmazást!! GYALÁZAT !!!
tulipan
@Shikari: Ez csak RÁD vonatkozik, Te román-antimagyar! Veled nem is érdemes szóba állni, annyira hülye vagy!!!:)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.