Pénztáros ismerőse segítségével, az eredeti ár töredékéért vett meg a vásárló a különböző termékeket, amiket később értékesített. A rendőrök az eltulajdonított tárgyakat lefoglalták és az orgazdát is kihallgatták.

Mónika, a pénztáros így játszott össze Rolanddal, és most a szomszédot orgazdasággal gyanúsítják

L. Mónika egy oroszlányi üzletben dolgozott pénztárosként. Ismerősével, Zs. Rolanddal megbeszélte, hogy a boltban lévő termékek közül, a közreműködésével több terméket is ki tud vinni az eredeti ár töredékéért. A férfi 2019. február és március hónapban, legalább négy alkalommal szerszámokat és kerti felszereléseket vásárolt meg és hozott ki az üzletből. A termékeket az áruházi alkalmazott vagy nem számlázta be, vagy azokra indokolatlan kedvezményt vont le. A férfi a termékek egy részét hazavitte, a többit egy szomódi férfinak eladta.

Az oroszlányi nyomozók azonosították a tetteseket, akiket március 9-én gyanúsítottként kihallgattak. A két személy a bűncselekmény elkövetését beismerte. A tatai nyomozók még ezen a napon kihallgatták azt a 35 éves szomódi férfit is, aki a szerszámokat megvette Zs. Rolandtól. A nyomozók a termékeket lefoglalták és azt a sértett képviselőjének március 11-én visszaadták. Az Oroszlányi Rendőrkapitányság L. Mónika és Zs. Roland ellen sikkasztás vétség, a szomódi férfi ellen orgazdaság vétség miatt folytat büntetőeljárást.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Ugye hová vezet a sok akció,jön a kommandó? Más dolga nem lévén,mert terroristát még nem láttak csak tévén?
vacsi
Ez egy régi trükk, az áruházak pénztárosainak ez a mellékese. Néha persze lebuknak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.