Jogerősen életfogytiglani fegyházra ítélték a vádlottat.

Legkorábban 30 év múlva szabadulhat a Teréz körúti robbantó

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Életfogytiglani fegyházra ítélte a két rendőrt életveszélyesen megsebesítő Teréz körúti robbantás vádlottját többszörösen minősített emberölés és terrorcselekmény miatt a Fővárosi Ítélőtábla kedden kihirdetett másodfokú, jogerős ítéletében.

A férfi – az elsőfokú ítéletben meghatározott 25 év helyett – a leghamarabb 30 év letöltése után bocsátható feltételes szabadságra.

Az eljárás adatai szerint a huszonéves férfi 2016. szeptember 24-én késő este Budapesten, a Teréz körúton egy általa készített és működésbe hozott pokolgéppel életveszélyesen megsebesített két rendőrt azért, hogy megszerezze fegyvereiket.

Az előzetes letartóztatásban lévő férfi a nyomozás során tett beismerő vallomást, az elsőfokú tárgyalásokon kezdetben tagadott, majd egyre zavartabban viselkedett, és az elsőfokú ítélet kihirdetésén, illetve a táblabíróságon már nem jelent meg.

Forrás: MTI, Index

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@papa.49: akkor amikor megtette valamiért biztos megérte, mert valakik jól megfizetették ahogy az összes zavargót és garázdát. Nekünk már nem annyira éri meg a TÉSZ mi tartjuk el ezután őt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.