Semmi jel nem utal korrupcióra Nagy Ernő hódmezővásárhelyi szocialista képviselő lányának lakásügyében – közölte Márki-Zay Péter polgármester kedden az alföldi városban. Ugyanakkor elismerte: kisebb szabálytalanságok előfordulhattak a szocialista képviselő lányának lakásügyében. A politikus sajtótájékoztatóján azt mondta, az értékesítés szabályait 2017-ben az előző városvezetés alatt a fideszes többségű közgyűlés állapította meg, és szintén a testület döntött arról hogy más önkormányzati lakáshoz hasonlóan felkínálja az ingatlant a bérlőnek megvételre. A polgármester elismerte, hogy kisebb szabálytalanságok előfordulhattak az ügyben. Nagy Ernő a Lakásadó Tanácsadó Testület elnökeként anélkül hagyta jóvá lánya bérleti szerződésének meghosszabbítását, hogy az ehhez szükséges közműszolgáltatói igazolások rendelkezésre álltak volna. Az egyik dokumentumot pedig egy ügyintéző írta alá a politikus lánya nevében, de az érintett szándékával egyezően. Egy kérdésre válaszolva a politikus...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, debil picinyem, te narancsos seggnyaldosó, ezért aztán vastagon szaros pofáju Sügér??? na pont te aztán ? kinek a száján a végbele , még reklamálsz onnan a messze ? román Peremvidékről ? hisz te sose, laktál itt ? a viselkedésed meg egyenesen rettenet katasztrófa ? 30IQ-s és próbálják a 007-hetest játszatni veled ? derettenet látszik , orbitále Ploesti 1 melléfogás ? aha, te vagy az a katakombás, csonthülye, a napfény elől gondosan elzárt vadállat? Megint összejöttetek azzal juujj de szexi Shirarival? oszt nyaljátok-faljáto egymást a bőséges bányalóvizeletpálesz bódulatában?Aszt valamelyi narancsos nyomi nyáladzó, tartotta a a petros lámpát a lilás aktus alatt ?
tulipan
@durbincs: @durbincs: Mi a hézag, debil picinyem, te narancsos seggnyaldosó, ezért aztán vastagon szaros pofáju Sügér??? na pont te aztán ? kinek a száján a végbele , még reklamálsz onnan a messze ? román Peremvidékről ? hisz te sose, laktál itt ? a viselkedésed meg egyenesen rettenet katasztrófa ? 30IQ-s és próbálják a 007-hetest játszatni veled ? derettenet látszik , orbitále Ploesti 1 melléfogás ? aha, te vagy az a katakombás, csonthülye, a napfény elől gondosan elzárt vadállat? Megint összejöttetek azzal juujj de szexi Shirarival? oszt nyaljátok-faljáto egymást a bőséges bányalóvizeletpálesz bódulatában?Aszt valamelyi narancsos nyomi nyáladzó, tartotta a a petros lámpát a lilás aktus alatt ?
advocat
Igen. A Várban meg olcsón! Csak a megfelelőséget kell igazolni.
Borsodi
@advocat: www.youtube.com/watch?v=ZLQvlc7c-K4
Fideszeseknek lehet.elvégre minimálbérből élnek.Ez az otthon teremtési programjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.