Egy gyógyszer segít csak annak a 120 magyar betegnek, aki egy ritka izomsorvadásos betegségben szenved. De a készítmény nagyon drága. A Parlament illetékes bizottsága leszavazta a mindenkinek ingyenes gyógyszert lehetővé tevő ellenzéki javaslatot, a kormány állítólag sajátot tervez benyújtani.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az a baj, hogy mindenben benne van a "politika", és lassan mindenből már csak az marad!
Az egészség- család- nyugdíj és szociális-, tudomány politika! Ezek a témák a politikának csak nyűgöt és terhet jelentenek, úgy is kezeli.
Szép a kitüntetés, amit valószínűleg egy - egy vezető kapott, de ettől sajnos egyik terület sem lesz jobb.
Nem telik az itthoni 120 betegre 4,1 milliárd forint/ év. Félek, hogy a kormány "javaslatához" kell majd pár év, és nem sok köszönet lesz benne! Lényeg, hogy a sport kap 125 milliárdot!
Szakadjon rájuk az ég!
polar450
@Mirabilis:
Kásler egy szenilis, demens vén patkány, de hithű fidesses, mielőtt eltakarodna nyugdíjba, még kinevezték miniszternek, hgy tokös legyen a nyugdíja, ne egy kórházigaztóival menjen el a vén tetű!
Ezekben a patkányokban az együttérzés, az emberség csírája sincs meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.