A kiváló művész Magyarország Kiváló Művésze díjban részesült. Díjat kapott Rátóti Zoltán, Körtvélyessy Zsolt, Oberfrank Pál és Trokán Péter is. A kitüntetettek között van Dózsa László is: ő Magyarország Kiváló Művésze díjban részesült. Dózsa az utóbbi években nem színművészi pályafutásával hívta fel magára a figyelmet (2016 óta nem volt új színházi bemutatója), hanem azzal, hogy a Schmidt Mária vezette Terror Háza az ő nevét és születési dátumát írta a Pruck Pál 56-os hőst ábrázoló fényképekre, majd amikor ez kiderült, Dózsával együtt nemhogy nem ismerték el a tévedést, hanem bizonygatni kezdték a maguk igazát, és sértegetni a Pruckot gyászoló családot. A bíróság végül hosszú pereskedés után megállapította, hogy a képen nem Dózsa van, és kötelezte Schmidtéket, hogy írják át a plakátot ábrázoló tűzfalfestésen is a nevet, de Schmidték az ítélet végrehajtása helyett inkább lefestették szürkével az egészet. Lovagkeresztet kapott a kormánypropaganda sugárzásában jeleskedő Echo...

Forrás: index.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Gyomorfogató ez az ember, de az egész is már egy komédia gyerekek! :)
RonaGyuri
csak szólok: Orbánék így kérnek bocsánatot
RonaGyuri
@RonaGyuri: Bocsánat kérés és színészi teljesítmény

egy igencsak aktuális történet, igencsak aktuális legújabb momentuma

Magéban a hír is kellően mellbevágó, de egyáltalán nem meglepő.
„Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a nemzeti ünnep alkalmából több állami kitüntetést is átadott kedden a Várkert Bazárban.” és „A kitüntetettek között van Dózsa László is: ő Magyarország Kiváló Művésze díjban részesült.”!
Sajnos az ilyen díjakat mindig körüllengik politikai felhők, de hogy Dózsát tüntetik ki, az azért erős.
Bár az gaz megvallva van benne valami ahogy Zsóti lovagkeresztje is jellemző – lévén a művészi teljesítmény mellett (esetünkben inkább helyett, hisz az 56-os hős szerepét is igencsak ripacs módra játszta el) az emberi teljesítmény is számít. Az az ócska gátlástalan mód, ahogy Kancsi-mancsival eljártak igencsak jellemző ártunk és qurmányunk mentalitásra.
A dolognak külön aktualitást ad, hogy a történetben szerepe van a bocsánatkérésnek is.
Nem ártana felhívni Weber úr és az EPP figyelmét arra, hogy Orbánéknál így megy a bocsánatkérés! =))
lampa laz
Van itt még bőven szemét,
magyarhang.org/belfold/2019/03/12/jozsef-attila-dijat-kaphat-takaro-mihaly/
..."Kertész Imrét nem tekintette magyarnak és megvetette József Attilát. Az azóta eltelt öt évben Takaró Mihály mindezeket nem cáfolta." , de a díjat van pofája elfogadni.
Ennek a mocskos orbánrendszernek ilyen 'nagyszerű kiválóságai és hősei vannak', nem kell hozzá más csak hazugnak, elkötelezettnek lenni és erőből gyűlölni mindazokat akiket a rendszer ellenségnek kikiált. Egyszóval, ocsmány féreggé kell válni csupán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.