Papírforma eredmény született Manfred Weber budapesti tárgyalásán. Az Európai Néppárt elnöke az Orbán Viktorral való megbeszélést követő sajtótájékoztatón semmi konkrétumot nem tudott mondani, így csak annyit közölt a nyilvánossággal, hogy Orbán Viktorral sok kérdésről beszéltek, konstruktív légkörben. Ezért kár volt Budapestre jönni. Van egy sejtésünk, hogy Weber házhoz jött a pofonért, Orbán ugyanis nem kíván, és ezért nem is fog változtatni a bevándorlással kapcsolatos politikáján és retorikáján. Vagyis, továbbra is azt fogja hangoztatni, hogy a magyar embereknek joguk van eldönteni, kikkel kívánnak együtt élni, ezért a magyar kormány nem támogatja a nyugat-európai országok politikáját, amely Európában kevert népességet eredményez, ami a keresztény kultúra megszűnéséhez vezet. Jelen állás szerint azt kell mondanunk, hogy Weber dolgavégezetlenül távozott Budapestről. Orbán ugyanis semmi olyat nem ígért, amit korábban már ne ígért volna meg. Ha kell, még bocsánatkérésére is...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Sajnos ez boritekolhato volt. En elore megmondtam: felesleges idejonnie. Siman ki kellene b@szni orbanekat. Ez lenne a legjobb megoldas mindenkinek, de foleg Europa es a demokracia szamara.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
@Yoda69: Jobban be van szarva Webber, mint Orbán! Sőt Orbán egyáltalán nem fosik... A Brexit nagy érvágás volt Brüsszelnek... Nem hiányzik a folytatás! Gondolj csak bele: a britek saját maguk kezdeményezték a kilépést, meg is lépték! Nem lehet úgy folytatni, hogy most Brüsszel kirak valakit ... az maga a KÁOSZ lenne...
verőce21
Ezért a látogatási eredményért nem dicséri meg Gyuribá'. Lehet, hogy ugrott a dicső EP-elnöki pozíció is. Nem tudja a nemzetközi zsidó-, és karvalytőke bevándoroltatási-fogyasztási érdekeit meggyőzően érvényesíteni.
F_Viktor
@Yoda69: Az egész cikk egy vicc!
Webber nem hülye, pontosan tudta mire számíthat Budapesten.
Látogatásnak célja nem orbán meggyőzése volt, hanem tett egy gesztust az EPP azon pártjai felé akik még nem akarták páros lábbal kirúgni a fityeszt.
Az egésszel eljátszotta, hogy ő kész volt a békülésre, mindenki számára bebizonyította, hogy orbán egy korrupt, antidemokrata diktátor, hogy O1G.
Egyszerűen orbánt behúzta a csőbe.
Yoda69
@F_Viktor: Remélem igazad van. Ez ki fog derulni hamarosan.

@FLETÓ: A Brexit még nem tuti. ma lesz a brit parlamentben a szavazás ami eldönti elfogadják e Teresa may javaslatát. Meglátjuk. Senkinek se a jo a Brexit, ezt már a brittek is belattak, csak nem tudják rászánni magukat egy újabb nepszavazasra. Pedig az lenne a legjobb megoldás.
Csizmás Kond
...amúgy elég sunyi módon közelített. Bejelenti, hogy idegyün Orbánhoz beszélgetni de előbb benéz a ceu-hoz meg a zsidókhoz nyalni...kétszinű...bocsi sokszínű akarnok.
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: Nocak ??? már zsidózol is savas fityma nyugger!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.