A Bors szerint a most 19 éves fiú javítóintézetben is ült, három évet kellett volna eltöltenie a Debreceni Javítóintézet Nagykanizsai Telephelyén, ám előbb kiengedték.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
@Shikari: Így igaz! Manapság a mocskos, gyilkos férgeket jelölő szavak: fiatal, tini, kisfiú, stb. Közben, ha látjuk a képeket is, hát azok mást mondanak: mint az a debreceni zsírdisznó, akit valamelyik cikkben szintén "tinilány" címmel illettek. És ennek felelnek meg a bíróságok ítéletei is: gyilkosságért, egyéb súlyos bűncselekményért néhány év, majd előbb szabadulhat. Esetleg kiengedik, mehet konditerembe, hogy felkészüljön egy kamu műtétre. Vagy nyomkövetőt kap, amit 5 perc múlva levág...
Ilyen esetekben mindenki az ügyvédet szidja, de én a vádlottak padjára ültetném, és el is ítélném azt a bírót, szakértő orvost, elmegyógyászt, aki az ilyet alkalmasnak látja a társadalomba való visszatérésre!
arcmás
Gyógyszeres kezelés alatt állt a felcsúti nemzetgyilkos gyanúsítottja
vacsi
@Shikari: Nem kell mindenben egyetérteni - hisz ettől vagyunk emberek: gondolkodunk, de nem mindig egyformán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.