Egy ismeretlen vállalkozónak egyedül kell elvinnie a balhét az elmúlt évek legnagyobb diplomáciai botrányát okozó vesztegetési ügyében.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na Aljósa gondolkodj

S akkor még tolmácsot nem is kértek

Talán már sokan nem is emlékeznek rá, hogy a derék Vida elvtársnő és kiváló ügyvédje felháborodott azon, hogy a mocsok amcsi ügyvivő nem tud magyarul. Talán már erre sem, de az hogy ez egy étolaj -al kapcsolatos vesztegetés ügy arra végképp. Nos ebben az ügyben a legújabb fejlemény, hogy mivel a bíróság szerint a derék ügyészség nem zárta ki a Századvég érintettségét, elrendelte az újra vizsgálatot. S most az új bíró a megismételt elsőfokú ügy ítélethirdetésénél , már – bár elismerte, hogy nem egyértelmű – elfogadta!
A dologról a klasszikus vicc ugrik be:
„Aljosa és Iván elhatározza, hogy leszokik az ivásról. Ez ügyben van egy üveg vodkájuk.
- Te Aljosa! Én ezt az egy üveg vodkát eldugom az egyik kezembe. Ha kitalálod, hogy melyikbe, akkor megisszuk és soha többet egy kortyot sem, ha pedig nem találod el, akkor kiöntjük a csapba, és soha többé egy kortyot sem iszunk. Na, melyik kezemben van? - Hmmmm. Lássuk csak... Megvan! A bal!
- Gondolkozz Aljosa! GONDOLKOZZ!!!”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.