A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói orgazdaság és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két férfival szemben.

A lopott autóban fogták el az orgazdát

A BRFK Gépjármű Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 2019. március 11-én észlelték, hogy Budapest XVIII. kerületében, a Havanna utcában egy francia rendszámú autó parkol. A külföldi honosságú jármű azonos volt azzal az autóval, amit korábban a Budapest XIII. kerületi Ambrus utcából elloptak.

Aznap este a Havanna utcában parkoló autóhoz két férfi érkezett, majd egyikük beszállt a járműbe és el akart hajtani a helyszínről. A rendőrök ekkor fogták el a 42 éves zsámbéki G. Istvánt és társát, a 32 éves baracsi Sz. Zsoltot, akiknek a lakásukon ezután kutatást hajtottak végre. A nyomozók a lakásokban talált lopáshoz használatos eszközöket és gépjárműkulcsokat lefoglalták. A rendőrök megállapították, hogy G. István 2019. február 27-én is megpróbált ellopni egy autót Zuglóból.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói a két férfit orgazdaság és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett, valamint G. Istvánt lopás bűntett kísérlet miatt is gyanúsítottként hallgatták ki. Az orgazdákat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

badboy
A lúzer gyapjas, ha szlovák rendszámot rak a kocsira,akkor a fene se állítja meg. De,francia rendszám kinek jut eszébe?! :-D Egyből szemet szúr. Idióta.
egyember
Hogy ezek a soros-bérenc libsi migráncsok mire vetemednek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.