A kormány összesen 12 milliárd forintot költ Schmidt projektjére.

Ismét kormánybiztosi feladatot kap Schmidt Mária, aki ezúttal a rendszerváltás 30. évfordulójára tervezett emlékév feladatait fogja majd koordinálni – szúrta ki a 444.

A Magyar Közlöny szerdai számának értelmében

a Terrorháza Múzeum főigazgatóját két évre nevezte ki a miniszterelnök a 30 éve szabadon emlékév koordinálásáért felelős kormánybiztossá,

feladatai között pedig szerepel többek közt az emlékévhez kapcsolódó programok összefogása és a rendszerváltás után született generációk azokba bevonása is.

Schmidt Mária kormánybiztos lett

A kormány összesen 12 milliárd forintot szán a projektre, idén 3 milliárd, jövőre 6 milliárd, 2021-ben pedig megint 3 milliárdot költenek majd a projektre, aminek egy központi emlékmű felállítása is a része lesz.

Cikk- és címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

(444)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
A rendszert ketten váltották.
1. orbán, aki fehér lován, karddal a kezében kiűzte a szovjet hadsereget kis hazánkból
2. Dózsa László(1942) akiről majd mariska megmondja, hogy mit csinált.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Horizont: na neee ! a tibi zsidózott ? meg is mondom viktornak oszt lesz netán nyaú...
Eladott Ország
Schmidt Mária önkéntes politikai prostituált és elsőszámú koronázatlan NER-ideológus addig hajlítgatja a történelmet, ameddig kiderül, hogy már Mohácsnál is győztünk, a két világháborúban meg pláne. Ezzel együtt sem a legjobb jó hír, hogy Schmidt Máriát már így is szárnyára kapta a világhír: a CNN címlapjára került, hogy Magyarország torzítja a múltat. Igen, a Sorsok Házáról van szó, amelyről azt írják: milliárdokba került, három éve készen van, mégsem nyitott még meg , de nem is ez aggasztja igazán a történészeket. Tele van a padlás Schmidt Mária történelemhamisító hazugságaival és bolsevik tempójával, a többségre, a népre hivatkozó, ám a valódi többséget állandóan mocskoló ideológiai agymosásával. Aki arról is meg van győződve, hogy ha szemenszedett hazugságnak nevezi az Orbán-família öncélú hatalommániában gyökerező gazdagodását, akkor az úgy is van. Mert csak. Mint a legtöbb írása, ami a pártkatonává lett történész kútfejéből származik, ez is frenetikus lesz, olyan állítások lesznek benne, amelyektől az ember haja kiegyenesedik, illetve begöndörödik, attól függően, hogy éppen milyen fejdísszel rendelkezik.
Lepényleső
Sem lovagasszony,sem valami nagyasszonyi cím? Kormánybiztos? Ezekből annyi van mint a
szekrény,a f iók os?
RonaGyuri
Kancsi-mancsi; ez biztos, hogy pénzlenyúlást, pocsékolást, s tömény történelem-hamisítást jelent!! =))
Maxipocak
"30 éveszabadon" emlékév...Hogy b.sznátok szájba a jó.rvaanyátokat cinikus férgek!
evacica
Madarat tolláról embert barátjáról! Hazug mocskos banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.