A kormány összesen 12 milliárd forintot költ Schmidt projektjére.

Ismét kormánybiztosi feladatot kap Schmidt Mária, aki ezúttal a rendszerváltás 30. évfordulójára tervezett emlékév feladatait fogja majd koordinálni – szúrta ki a 444.

A Magyar Közlöny szerdai számának értelmében

a Terrorháza Múzeum főigazgatóját két évre nevezte ki a miniszterelnök a 30 éve szabadon emlékév koordinálásáért felelős kormánybiztossá,

feladatai között pedig szerepel többek közt az emlékévhez kapcsolódó programok összefogása és a rendszerváltás után született generációk azokba bevonása is.

Schmidt Mária kormánybiztos lett

A kormány összesen 12 milliárd forintot szán a projektre, idén 3 milliárd, jövőre 6 milliárd, 2021-ben pedig megint 3 milliárdot költenek majd a projektre, aminek egy központi emlékmű felállítása is a része lesz.

Cikk- és címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

(444)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
A rendszert ketten váltották.
1. orbán, aki fehér lován, karddal a kezében kiűzte a szovjet hadsereget kis hazánkból
2. Dózsa László(1942) akiről majd mariska megmondja, hogy mit csinált.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Na a bandzsamarcsa megint lépett egy szintet! gondolom jól leszopta az O1G-t!!!
papa.49
A ,,történelem hamisító tudós,, megint lehetőséget kap újabb hazugságok hirdetésére !!!
justhpeter
Orbán és pártja fényezésére nem sok a 12 milliárd ?
vacsi
"feladatai között pedig szerepel többek közt az emlékévhez kapcsolódó programok összefogása és a rendszerváltás után született generációk azokba bevonása is."
A rendszerváltás után született generáció semmit nem tud arról a világról, felesleges őket ezzel zsibbasztani! És főleg ezért hatalmas pénzeket kifizetni!
kereső
Na akkor!,már biztosak lehetünk benne, hogy orbán viktor a rendszerváltozás hőse, aki nem csak kizavarta az oroszokat, hanem egymaga bontotta le a berlini falat.Marisunk éppen mit csinált 30 évvel ezelőtt, hogy ő tudja legjobban, kormánybiztosi "rangban"?Történelem hamisitó "madam"-mi a francra kell erre 12 milliárd Ft.Milyen rendezvények lesznek,ami ennyibe kerül?
polar450
Na bazz, ismét új magyar történelem kezdődik!
csak úgy....
@Shikari: nézzél már a körmükre te gyerök, nem csak itt szórják,szarják ám el a lóvét...,egyszer úgy jársz,hogy a havi baromságaid után nem gyün a téged megilletö csekk...,lesz ám eriggy kódúni.
staro2
A rendszert ketten váltották.
1. orbán, aki fehér lován, karddal a kezében kiűzte a szovjet hadsereget kis hazánkból
2. Dózsa László(1942) akiről majd mariska megmondja, hogy mit csinált.
csak úgy....
@Shikari: téged gondolkodásra serkenteni? - hidd el nekem,hogy az nem szórakozás ...
erösen bé vagy gyöpösödve!
csak úgy....
@Shikari: ne erölködj tibim, én tudom ,hogy mi vagy ki vagyok, ellentétben véled dade...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/12/antallorban.jpg
Németh Miklós, Derzsi András, Pál László (tudják-e, kik ők) és még jónéhányan ahhoz az európai embertípushoz tartoztak, akik megszüntették a „létező szocializmust”. És akik azzal, hogy úri módon félreálltak, (sajnos) lehetővé tették, hogy ez a kontraszelektált, semmihez sem értő, ám legalább vérig sértődött bagázs belefogjon az ország kirablásába, az új urak ezt privatizációnak és kárpótlásnak eufemizálták. A kisgazda „gondolat” valószínűleg már ’46-ban is anakronisztikus volt, 1990-ben egészen bizonyosan, ezt a miniszterelnökön kívül mindenki tudta, aki érettségizett. A kereszténydemokraták nemcsak anakronisztikusak voltak, hanem ebben az országban még nevetségesek is a bigott vallásosságukkal. Ezek így együtt szabadultak rá Magyarországra, az áporodott „szellemiségükkel”. A miniszterelnök halála után egy káundká szellemiségű és annak megfelelő szellemi képességekkel élő vendéglátós folytatta a „megkezdett munkát”, annak minden pontját híven szolgálva. Az MDF úgy veszítette el a ’94-es választásokat, hogy a parlamentbe kerülése is kétséges volt. „Önszégyenét meg nem bocsátja a nép”. A párt azóta megszűnt, végképp és visszavonhatatlanul igazolva életképtelenségét, sőt életellenességét. És most panegirikuszokat zengenek különféle felkészültségű megnyilvánulók a rendszerváltás első miniszterelnökéről. Aki áldatlan, gőgös és szűklátókörű tevékenységével készített egy kényelmes, igazi akolmeleget kínáló helyet egy köpönyegforgató, köztörvényes bűnözőnek.ennek a lényegében förtelmes 28 évnek az ismert módon való alakulásáért és a jelen állapotnak a létéért az elsőszámú felelős az ország 1990-ben „szabadon megválasztott” miniszterelnöke, akit gyalázatos tevékenységében az MDF jelű konglomerátum támogatott. Hogy még világosabb legyen, nézetem szerint az illető – hajdan jobb sorsra érdemesnek vélt, kultúrembernek látszott alak – beírta magát a magyar történelem legkártékonyabb figuráinak sorába.
csak úgy....
@Horizont: na neee ! a tibi zsidózott ? meg is mondom viktornak oszt lesz netán nyaú...
Eladott Ország
Schmidt Mária önkéntes politikai prostituált és elsőszámú koronázatlan NER-ideológus addig hajlítgatja a történelmet, ameddig kiderül, hogy már Mohácsnál is győztünk, a két világháborúban meg pláne. Ezzel együtt sem a legjobb jó hír, hogy Schmidt Máriát már így is szárnyára kapta a világhír: a CNN címlapjára került, hogy Magyarország torzítja a múltat. Igen, a Sorsok Házáról van szó, amelyről azt írják: milliárdokba került, három éve készen van, mégsem nyitott még meg , de nem is ez aggasztja igazán a történészeket. Tele van a padlás Schmidt Mária történelemhamisító hazugságaival és bolsevik tempójával, a többségre, a népre hivatkozó, ám a valódi többséget állandóan mocskoló ideológiai agymosásával. Aki arról is meg van győződve, hogy ha szemenszedett hazugságnak nevezi az Orbán-família öncélú hatalommániában gyökerező gazdagodását, akkor az úgy is van. Mert csak. Mint a legtöbb írása, ami a pártkatonává lett történész kútfejéből származik, ez is frenetikus lesz, olyan állítások lesznek benne, amelyektől az ember haja kiegyenesedik, illetve begöndörödik, attól függően, hogy éppen milyen fejdísszel rendelkezik.
Lepényleső
Sem lovagasszony,sem valami nagyasszonyi cím? Kormánybiztos? Ezekből annyi van mint a
szekrény,a f iók os?
RonaGyuri
Kancsi-mancsi; ez biztos, hogy pénzlenyúlást, pocsékolást, s tömény történelem-hamisítást jelent!! =))
Maxipocak
"30 éveszabadon" emlékév...Hogy b.sznátok szájba a jó.rvaanyátokat cinikus férgek!
evacica
Madarat tolláról embert barátjáról! Hazug mocskos banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.