A magyar népnek régi hagyományai vannak a "korlátozott szuverenitással" szembeni ellenállásban és a magyarok "vég nélküli germán és szláv tengerben" való feloldódása helyett "inkább az Unió széttagolódásának van veszélye" - jelezte Orbán Viktor miniszterelnök abban a beszélgetésben, amelyet Philippe de Villiers francia politikus és esszéista a minap megjelent könyvében ismertetett. Az MTI-n és a kormany.hu-n megjelent összefoglaló leírás szerint Orbán úgy fogalmazott a francia szerző könyvéhez adott interjú során: ha arra kényszerítenek, hogy elfogadjuk az ENSZ migrációs paktumát vagy az Európai Bizottság döntéseit, hogy így hozzáillesszenek bennünket a maguk nyugati megengedő politikájához, úgy a felbomlás nem kizárt. Philippe de Villiers, aki a nyolcvanas években a Chirac-kormány kulturális államtitkára volt, majd európai parlamenti képviselő, később pedig a szuverenista Mozgalom Franciaországért párt alapítója és köztársasági elnökjelöltje, a héten publikálta "Meghúztam a...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Az agyad bomlik, ha egyáltalán még van...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Az agyad bomlik, ha egyáltalán még van...
Eladott Ország
Azaz 2022-re, a választások évére már nem folyósít az EU támogatásokat. Hogy Orbán addigra kivezeti az országot az EU-ból, jelenleg még kérdéses. Ellenben akár EU-tagok maradunk, akár nem, az ország anyagi helyzete szükségessé teszi, hogy valahonnan pénzek áramoljanak a gazdaságba. Ha máshogy nem megy, hát hitelek formájában. Mi következik ebből? Számomra az, hogy teljesen mindegy, hogy 2022-ben az Unió tagjai vagyunk-e, és az is mindegy, hogy ki alakíthat kormányt, a pénzügyi stabilitást és az ország hitelezését egy olyan személy (csoport) tartja a kezében, akik ennek alapjait most fektetik le az orrunk előtt (pontosan ugyanazzal a szisztémával, ahogyan a megyei lapok majd az országos napilapok, aztán a bulvár tévé és rádió csatornák tulajdonosi köre vált 1-2 év alatt egy érdekcsoport magánvagyonává), és soha senki sem fogja vizsgálni, hogy ugyan már, hogyan is tették rá a kezüket erre az ágazatra. Pont ugyanúgy, ahogyan anno a privatizációnál. A sajtó is az ő kezükben lesz, ergo abból az irányból sem kapnak majd semmilyen féket és kontrollt. Egyszer és mindenkorra kiszolgáltatottá válik az ország és mindenkori kormánya az új Rothschildnak, azaz Orbán Viktornak és bandájának. Ilyen helyzetben tényleg mindegy lesz, kik ülnek a parlamentben, és milyen törvényeket hoznak. Ne legyen igazam. Az eladható készterméket előállító - vállalatok gyakorlatilag mind külföldi tulajdonban vannak. Úgyhogy nem OV és csipet-csapata fogja fújni a passzátszelet 2022-ben sem, meg azután sem, hiszen önmagában a bankokkal és egyéb, normális árutermelést nem folytató vállalataikkal legfeljebb tönkre lehet menni, ha a külföldiek behúzzák a féket. Ennyit a harcosan és hatalmas szájtépéssel "védett" szuverenitásról.
papa.49
Szerencsétlen hülye azért mert neked az orrodra basztak a lopásaid véget ez még nem jelenti az EU. végét, csak NEKED CSUKÓDIK BE A BUGYELLÁRIS !!!
dr. prédikátor
@Shikari: te is csak egy megélhetési bevándorló román bozgor vagy takony cerkóf!!!Itt élősködsz az igazi magyarokon!!!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te nem vagy normális ...,persze ezt már mindenki tudja!
Yoda69
@Shikari: orbannal azt fogjuk megerni hogy az EU-n kivul talaljuk magunkat. Allamcsod, gazdasagi es moralis katasztrofa var rank. Mikozben be vagyunk ekelodve a NATO es a ruszkik koze. Ugyhogy sok valasztasunk nem reven orban majd becsatlakazik ruszki koztarsasagnak.
csak úgy....
@Shikari: az elöbb említettem,hogy te nem vagy normális, nem kell tovább bizonygatnod, tibim!
Yoda69
@Shikari: Mikor csinalt Gyurcsany csodot? Valami baj van a memoriaddal. Ezt csak a fideSSes propaganda probalta letolti az emberek torkan, de csak a birkaken sikerult.
putyinnal szovetkezni? Neked elment az a maradek eszed is. Nem szivtunk eleget a ruszkiktol 40 even at?
kokopelli
@papa.49: ...annyira egyszerű,mert a négy-öt nettobefizető már régóta gondolkodik a két-
sebességes EU-n! Gyorsabban menne,mint az ágybaß@rás!Nem oszlana fel,csak a tarhá-
lókat ladobnák!Az un. multik nagyon gyorsan eltünnének,és a magyar munkavállalók is,hamar
irányt véve a "haza" felé! Vízumkényszer stb...stb alma! Ezeknél a nagypofájúaknál álmodik a
nyomor!A félelmetes magyar GDP,ami egy nyugati nagyváros szintjén van,annyi az EU-nak
,mint a naptáron a légyß@r! Majd a Putyinka kiegészíti Rubellal (1:75-höz)!... (;-)))))))
Yoda69
@Shikari: Hulyeseg amit irsz. 2007-ben vilagvalsag volt, ami minket is sujtott. Hogy elkeruljuk az allamcsodot valoban hitelt kellett felvennunk az IMF-tol. Ellenorizetten es szabalyszeruen. Raadasul sokkal kissebb kamatra mint amennyiert orbanek vettek fel hitelt a kinaiaktol vagy a ruszkiktol. Gyurcsany vegul az Oszodi beszedbe bukott bele, nem az allamcsodbe, mert az nem is volt. Bajnai utana profi modon menedzselte az orszagot es emelkedo palyra allitotta a gazdasagot. Az Euro akkor 254 volt szemben a mostani 315-el.
orban raadasul egy konjunkturaba tarto gazdasagot orokolt meg, amit kibeleltek tobb ezer milliard forintyi Euros tamogatassal. Nos ebbol a stadionokon kivul semmi maradando nem alkotott. Viszont a penzt a lenyultak rendesen.
Szoval tolhatod itt a fideSSes propagandat, de attol a tenyek meg tenyek maradnak, es ezzel a birkakon kivul mindenki tisztaban van.
csipetke
Hááát,ha orbánt nem vágják ki,teljesen szétzülleszti az EU-t.Szerintem rájönnek az EU-ban szépen lassan,csak nehogy késő legyen.Valamelyik politikus mondta,hogy amihez orbán hozzányúl,az szarrá változik.Ezt már jó ideje tapasztalhatjuk,elég,ha az oktatást,vagy az egészségügyet nézzük.Az meg már egyenesen elmebetegségre utal,ha valaki az ország fontos dolgai helyett százmilliárdokat sz@rt el teljesen felesleges,üresen kongó,drága fenntartású stadionokra.
csak úgy....
@Shikari: Isten ments! én sem akarok véled társalogni , csak a butaságod csípi az szömömet...
csak úgy....
@Shikari: ezt,hogy gondolod tibim,hogy takarodjak? bántottalak én téged? ...különben a majom,hozzád képest...,de nem is részletezem!:)
csak úgy....
@Shikari: te nem bírod a kritikát ,tibim !? nem köll hülyének lenni,oszt nincs kritika ...
kereső
Ez rémisztő.Emlékezzetek csak. Senki nem vette komolyan amikor Kötcsén orbán meghirdette a "centrális erőteret", amikor Tusványoson az "illiberális demokráciát"- majd mindenki csak poénkodott rajta- ,hogy hogyan képzeli az eu tagállamaként. És megcsinálta- ma már egypártidiktátum van, és horthy féle diktatúrát épit.
Ez amit tavaly decemberben nyilatkozott, azt jelenti- ezt fogom csinálni!,mert nekem nem diktálhat senki, nem ellenőrizhet senki. Ebbe illik bele az orosz bank idetelepitése-amely"állam lesz az államban".-és ennek a lépésnek az árnyéka az "orosz katyusa"! felettünk.Jó lenne már tényleg felébredni !
kereső
@kereső: És, hát szokás szerint máséval veri a csalánt. A miénkkel!
Commenter
@kereső: és idén a "most mi jövünket!" is meghirdette. Tényleg azt hiszi övé lehet a világ meg az elvbarátaié...
CsipkeRózsa
"Orbán Viktor: nem zárható ki az EU felbomlása"

Legalábbis, Orbán mindent elkövet ennek érdekében.
csak úgy....
@Shikari: nagyon kiscsoportos ovis lett a színvonalad,tiborom!
kereső
@Commenter: Igen,azt hiszi, hiszen eddig sem állitotta meg senki. Most meg már ,tartok tőle- nem is lehet. Csúnya véget szán az országnak ez a bomlott agy.
papa.49
Akik esetleg nem tudnák azok szíves figyelmét felhívom ama csuti nyilatkozatra amelyet 2010. ben tett a kormányváltás után ahol ,,MEGKÖSZÖNTE,, hogy a gazdaságot jó állapotban, a bankot tele pénzzel adták át a szocik !!!
Az igaz szinte ezzel egy időben már el is baszta a megmaradt pénz nagy részét mikor horribilis áron visszavásárolta a tetves molt ami az akció után már felét se érte a vételárnak !!!
Commenter
@kereső: A holnapi napra kiváncsi leszek. Bármi lehet, ott lóg a levegőben már egy ideje hogy robbanhatnak a felszín alatt meghúzódó indulatok. Szép vége már nem lehet. bárhogy is dönt a Néppárt. Ha kirúgnák legalább az EU könnyebben szankcionálhatná ahogy teszi ezt a PiS esetében is. De hogy szép vége nem lesz sehogysem az biztos :(
Commenter
@papa.49: többek között a MANYUP pénzekből vásárolta vissza a retkes MOLT és milyen büszke volt rá!
papa.49
@Commenter: Igen a ,,készenléti hitel,, meg elcsurgott az mnb. ből !!!
Commenter
@papa.49: már számon sem lehet tartani mennyi pénzt szórtak ki az ablakon amit a leamortizálódott ország és az emberek javára fordíthattak volna.
papa.49
@kokopelli: Pontosan azok az országok pl. Dánia, Hollandia, Belgium, Svédország, Norvégia, Németország, Franciaország amelyek összeadták a Kelet Európai országoknak nyújtott ,,FELZÁRKÓZÁSI PÉNZEKET,, jogosa lázadnak fel azért, hogy itt azt csupán a zsebük kitömésére használják a fütyiszek !!!
simmering73
Ez az ember egy tragédia. Én ennek még normális megnyilvánulását nem hallottam.
Commenter
@simmering73: egy ország, egy nép tragédiája. Azt hiszi, a holnapi beszédére nem fog figyelni az EU mert ott idézem: "nem értenek úgysem magyarul". Dehogynem. A holnapi beszédén is múlni fog hogy végre kiteszik-e a Néppártból.
Nessy
Vajh mit ígért Putyin Orbánnak ezért az egész balhéért?
Eladott Ország
Mindenki érzi, hogy Orbán illiberális rezsimje büdös mint a görény, de ahelyett, hogy közös erővel megfognák és belöknék a megtiszító, bűztelenítésre kiválóan alkalmas vízbe némi tisztítószer kíséretében, könyörögnek neki, hogy szíveskedjék megfürdeni. Ha esetleg nem lenne érthető: miközben diktatúrát, illiberális autokráciát, feudalizmust, maffiakormányzást emlegetnek, úgy lépnek fel ellene, mintha konszolidált demokráciában élnénk és alapvetés lenne, hogy késsel-villával táplálkozunk, és nem tesszük fel a trágyás csizmánkat az asztalra. Nos, ez így nem fog menni, és már nem lehet arra hivatkozni, hogy az EU eleve nem erre volt létrehozva, hogy a nemzetállamok szuverén döntéseibe nem avatkozunk bele, mert az mégiscsak olyan politikailag inkorrekt volna és mi nem vagyunk ilyenek, és az elveink meg az értékeink. Rengeteg alkalom lett volna legalább elkezdeni azokat a reformokat, amelyek pontosan az ilyen elvetemült, kezelhetetlen büdöstahók elleni hatékony fellépést szavatolnák. Ehhez képest Európát első körben nem érdekelte/el sem hitte, amit lát, második körben már érdekelte, de mégis inkább elfordította a fejét, harmadik körben odafordította a fejét és tátott szájjal nézte, most meg már hiába szorul ökölbe a keze az újabb és újabb illiberális hadüzenetek és víziói hallatán, a széket kifűrészelte alóla Orbán. És nincs másik szék.Pedig már egyáltalán nem vicces a helyzet: Európa számos országában teret nyernek a véresszájú, szélsőséges, populista elmeroggyantak, és ezzel be is zárult a kör. Már kivágni sem érdemes a Néppártból, mert maga köré csődíti a hasonszőrűeket és új platformot alapít. Szóval hagyjuk a kemény vitákat, a hangosan csaholó gyűlölettel szemben nincsen helye vitáknak. Cselekedni kellett volna, de ez a józanság vonata már elment. Nincs másik vonat.
kokopelli
@papa.49: ...már nagyon régen vitáznak a "donorok",hogy a nagypofájú "parazitákat" le-
dobják!Az az érdekes,hogy nem a baloldaliak,hanem jobbosok szeretnének mindenképpen
megszabadulni a kerékkötőktől!Ők is vannak olyan demagógok mint a Fidesz! A "multile-
genda" már a görögöknél elszállt! Otthagytak mindent és egyszerűen leléptek! Akinél a pénz
van,az nem foschik!Egy Magyarország nem tétel a nyugati gazdaságokhoz viszonyítva! Egy-
szerűen "leírják" az adóból és a leltárból! (;-))))))
papa.49
@kokopelli: Nekik valóban nem tétel a magyaroknak nyújtott segély, de nekünk igen !!!
kokopelli
@papa.49: Ha már az angoloknak akkora nehézség a kilépés,akkor a magyaroknak egyszerűen
semmi választásuk nem lesz! Igaz,hogy a menekülteknek joga lesz maradni,minimum a "Duldung"
(megtűrés és nem az oltalom!) státuszában,ami 1989 előtt volt!Ha pechük lesz,akkor még munkát
sem találnak!
Madácsi Pali
Ennek az áruló, hazug, aljas gerintelen fétegnek ez a célja.
kokopelli
@Madácsi Pali: Nem értem a csatolt részeket! Hiába az a célja,az EU úgy ßoptatja meg őt,
ahogy akarja!Nem lesz lóvé,nem lesz "hálás" schlepp,és egyedül marad a mezitelen valagával!
Madácsi Pali
@csak úgy...: isten-császrnak, padig csak O1G.
cikicakk55
@papa.49: ma 15:30
Az lenne,ha kapnánk belőle. Sajnos az a segítség amit kapunk nem jut el az emberekig.El fogy még mielőtt a kormány pártkatonái kezéből a maradék elérhetne a néphez. Lehet itt birkázni a Magyar embereket,de szerintem nem a birkásságunk az ok. Elvettek a néptől minden jogot és lehetőséget ,hogy kifejezhessük,vagy elmodhassuk az ország minden táján élő embernek,hogy ez így nem jó. Igen is az Uniónak lépnie kellene,ha nem is konkrétan a Magyar nép érdekében,de legalább az EU-s országok dolgozó embereinek az adója érdekében. Azok az emberek azért is adóznak és Magyarországnak többet,mint más országoknak,hogy felzárkózhassunk,hogy egészségügyünk,oktatásunk,életszínvonalunk legalább a nyugatihoz közeledhetne.A mi érdekünkben nem lépnek az közömbösség,de hogy a többi ország érdekében sem lépnek az már bűn. Egy feneketlen zsebű elmebeteget tömnek pénzzel,pedig nem azért dolgoznak.
Commenter
@cikicakk55: a közöny, apátia, beletörődés és fásultság jellemzi a társadalmat. A fidesz a lelkeket is megnyomorította ami a diktatúrák egyik legfőbb jellemzője. Megtört bennünk minden. Kifulladt a tüntetésekből a lendület, az ellenzék nem egységes, a fidesz hatalma korlátlan...
Rockxy
Vikikém vazzze!
Már rég borítékolva van!
Nem kicsit vagy elmaradva.
papa.49
Azért azt se árt végig gondolni abban a pillanatban mikor az Unió kipenderít bennünket a tagjai közül először a szociális juttatások, a táppénzek, a nyugdíjak fognak végleg elapadni !!!
Jó lenne az események elébe menni, és előbb tökön rugdosni a lopós fütyisz hadat !!!
Commenter
@papa.49: ez így van. És ha a szociális juttatásokat zárolják,meg minden tartalékvagyont, zárolják majd a magánvagyonokat is, és így üt be az államcsőd végül, az pedig kivétel nélkül bedöntött minden hatalmat amelyik előidézte.
kokopelli
@Commenter: @papa.49: és mi lesz azokkal a nyugaton dolgozókkal,akik egy pillanat alatt meg-
szünnek EU-s munkavállalóknak lenni? Hazajönnek,és szétverik az országot a"házával" együtt??
Commenter
@kokopelli: velük mi lesz? akkor már régen rossz lesz, mert ők az itt élőkkel fogják szétverni az országot a "nem T. Házával együtt. Akkor fölébred majd végre ez a nép és még a fidesz szavazók is rájönnek, hogy itt nekik se maradt már semmi, nemhogy a "libsiknek". Na akkor menekülhet a vezír a magángépén mert itt kő kövön nem fog maradni...
kokopelli
@Commenter: Azért gondoltam rájuk,mert egy párral beszélgettem,és akkora lett a fejük a
haragtól,hogy gereblyével kell majd fésülködniök!Úgy bevásárlás közben kétoldali kiváncsiság-
ból szóba elegyednek a "főldik" egymással! Az egybehangzó költöi kérdésük az volt:"hogy mi a
f@roknak menekültük a "nyugiba",ha az Orbánék belehugyoznak messziről is a levesünkbe?
Irigyek a mocskok??
Pági
Ha rajta múlna, már holnap robbantana, aztán holnapután irány Putyin ölelő karja!
gulyasgyula
@Commenter: ...Úgy legyen ...Vajon mennyi lesz az ártatlan áldozat ...?? Utánna jön a kánaán ??? Biztos ami biztos rendelek Ukrajnából egy AK 47-est ...
gulyasgyula
@Commenter: ...Az ilyen ügyekből a történelem folyamán mindig jól jöttünk ki ugye ??...Már mint jó szegényen ...Most is így lesz ??? Weber lesz Magyarország helytartója ...Már alig várom ...
ittott
@Yoda69: lehet, hogy előtt véletlenül belehalnak
gulyasgyula
@ittott: ...Az nem számít a halottakat majd eltemetik , csak Orbán bukjon ...Mindig összetartó nép volt a Magyar ugye ...:?? Most is az lesz csak most nem Moszkva hanem Brüsszel seggét nyaljuk ..
karma1
Na azert nem mindenki olyan fereg, haver, mint te... Bar sokan probaljatok szetverni, de az azert nem fog olyan konnyen menni, mint ahogy az otthoni ellenzeket verted szet
karma1
@Yoda69: 11.55-re: Hagyd a fenebe,... csikari egy sik idiota: rendre elfelejtik ezek az idiotak, hogy amikor Bajnai atadta azt a baromi "rossz" kormanyzast, akkor orban is elismerte, hogy minden rendben volt. Gyurcsany biztonsagi okok miatt vett fel az IMF-tol kolcsont, viszont annak a 75 %-a a bankokban pihent, es azt orban tuntette el egy egyszeru kezmozdulattal, aztan kibaszta az IMF-et az orszagbol. Nehogyma' megkerdezzek, hogy hol a le? Gyurcsany alatt a 2008-as recessziot nagyon jol kezelte az orszag, a Bokros-csomag megszoritasai kezdtek dolgozni, nagyon jok voltak a gazdasagi kilatasok. A szilikatika altal kiszivarogtatott oszodi beszedbol kiemelt szovegreszekkel viszont a fidesznek sikerult Gyurcsanyt tonkretennie...
Hadd mondjak az egybites futyisz seggnyalok a maguket, rajuk se kell rantani/... orban meg a "savanyu a szolo" alapon majd odacsapja az orszagot putyinkanak, oszt jonapot.
Elvegre annakidejen a hirekben bemondtak, hogy "a hazankban ideiglenesen allomasozo szovjet katonak megkaptak az oroklakasaikat"... Hat most csak ezt a tulajdonjogot fogjak tovabbra is ervenyesiteni...
Nessy
@karma1: Törvényen felül álló bankjuk már van kis hazánkban! Putyin meg rendszeresen "hazajár!"
Hogy is volt anno a "ruszkik haza"? .O.V.?
papa.49
@kokopelli: a 18.57. re Hát azok bizony a vesztesei lesznek ennek az ámokfutásnak, mivel akkor már nem uniós állampolgárok, még a hazautazáshoz is útlevél kell nekik, tehát biztosan igen zokon fogják venni !!!
Eladott Ország
Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Üzenjük Brüsszelnek: hogy Budapest-Graz 344 km.
zsurpubi.hu/shared/hirek/sportpubi/BudapestGraz_edited.jpg
1magyar
Igen, mivel az unio európai gyarmatosításról szólt. De a tagok nem afrikai szinten vannak.
Yoda69
@1magyar: Hulyeseg. Miert lenne az unio európai gyarmatosítás? Minden tagallam nepszavazassal dontott a belepesrol. Senkinek sem tartottak pisztolyt a fejehez hogy szavazzon a belepesre.
kokopelli
@Yoda69: ..az a baj,hogy a Zorbán foschik a kilépést bejelenteni és végrehajtani!
("Große Klappe und nichts dahinter!") (;-)))))))))
Yoda69
@kokopelli: Csak azert mert meg nincs meg a tamogatottsag. Most meg nagy bukta lenne neki. De ezen ugykodik ez az aljas fereg, es lehet hogy 1-2 ev mulva valtozik a felallas.
kokopelli
@Yoda69: Ahogy én a nyugati forrásokat olvasgatom,nem is haragudnának az EU megszünésén!
Napok alatt összeállna a "mag EU" feleannyi tagállammal!A nyugati országok jobboldali pártjai már
évek óta követelik! Az "utca emberei" is egyre többen szeretnék!A nemkívánatos keleti rész majd a
életre hívja KGST-t és a Varsói-szerződés alakulatatait! Kik lesznek a vesztesek?Ausztriától nyugat-
ra biztos nem! (;-)))
1magyar
@Yoda69: Úgy fogtak be bennünket mint a rókát a ketrecbe, csalival. 2006-ban meg már bezártak minden cukorgyárat és egyebet.
magyarbakancs
Hiszek Orbánnak felbomlik az EU ,hogy a Kelet-Európai nacionalista nemzetállamokat kitegyék.
Felbomlik az EU csinálnak egy másikat amibe mi soha nem fogunk bekerülni.
Németek,Franciák,Osztrákok,Hollandok,Belgák.
szettevette
Inkább ma, mint holnap! Aztán a sok léhűtő végre menjen el dolgozni!. Mert megérdemlik!
Yoda69
@kokopelli: Ez a ketsebesseges EU, ami valoszinuleg letre is fog jonni. A piacok miatt nem hiszem hogy levagnak a Kelet-Europai terseget. Az tobb mint 200 millio lakost erint, ami nelkul az EU versenykeptelen lenne.

@1magyar: En nem erzem igy, es ha ma lenne a szavazas ismet a belepes mellett tennem le a voksomat.
kokopelli
@Yoda69: Ki ellen vesztené el a versenyképességét?Az új KGST ellen,vagy minden keleti
ország külön-külön akar versenyképes lenni az EU-val?Mi van akkor,ha M.o.-t nem minden
szomszéd követi?Hány millió kajálná meg az orbáni nagy szlógeneket!? Hány milliárd €-val
több maradna az EU-kasszában? Minden "leszakadt" keleti ország kereskedne tovább,de a
saját lóvéjával!Kérdés kérdés hátán! Meddig maradnának az Orbánfélék talpon? A két szép
szeméért lesznek a többiek szolidárisak? A sokkal nagyobb Anglia miért nem tud dönteni...(;-))
stb..stb..
Yoda69
@kokopelli: A legvaloszinubb forgatokonyv hogy csak mi fogunk kivulkerulni az Union ha orban tovabb nyomja a BS-et.
Az orbanfelek addig maradhatnak talpon, amig a nep hagyja neki. Egyenlore meg eleg sok birka van az orszagban akik vevok orban BS-jere. De elobb utobb vege lesz ennek is.
kamazuka
@Yoda69: @kokopelli: @magyarbakancs: @szettevette: ,,Meghúztam a hazugság szálát, és minden jött vele
Lám lám ,van itt egyetértés,csak más más szemszögből.
A cikket olvasva ...és a mondat,a Francia szerzőtől...ismételjük csak?
,,Meghúztam a hazugság szálát, és minden jött vele"
Európa vezetői elhalgatnak valamit a lakosság elől?
Nem hinném.
Szétbomlik az unió?
Erre sem látni jeleket.
Nemzetállamok jövője?
Megtartani szuverenitásunkat?
Senki sem akarja lerombolni...Csak egyfajta hatalomféltésről megy a huzavona.
Fáj nem fáj.Ez a kis földdarab...Magyarország ,egy kisérleti telep.Itt modelezve bizonyítható,mi működhet,és mi az, amin változtatni kell.
Nem különös?
Hány EU tagállam alkotmányában olvasható az ,mely az országhatáron túl élő magát adott országúnak tartó, nyugdíjat kap.Míg adott ország nyugdíjasa szó szerint kottog,és silabizál,hogyan jön ki a hónap végén...
Ez az áldozat engem a holocausztra emlékeztet.Ja és arra mikor a regnáló az egész lakosságot egyfajta vezeklésre kényszerítené...Bűnös nemzet?
Ezt azért jobban kellene fírtatnia a hazai... ,,Szabad sajtónak"
Másrészlről ha az ,,egyiknek nem lehet,a másiknak nem lesz".
Ha a regnáló veszi erre a bátorságot,hogy megmondja, mid lehet,és mennyiből,...az a fő kérdés,
Bevállalja e ezt a regnáló éra, az EP választások küszöbém.

Beszélgessünk nyíltan!

Elvégre a saját zsebünkre megy!
...nem igaz?

Mit veszíthetünk?
RonaGyuri
Szar ügy

avagy miért is gondolják úgy Orbánék, hogy ők 48 örökösei

Nos a dolog egyszerű olvassák az index.hu-t, ahol az ünnep alkalmából arról cikkeznek, hogy szerintük: „Petőfiék lószaros csizmában ugráltak a Pilvax asztalán”. Amit szó szerint kell érteni. Nos ami pedig Orbánt illeti persze csak áttételesen, de így is – tekintettel a hatalmas súlyára – az asztal helyett a többszörösen megerősített – de még így is recsegő ropogó – kifutón dübörgött, egyértelműen disznószaros csizmában
kamazuka
@RonaGyuri: Hogy miért gondolják?
Ki ne hallott volna egy Lajos keresztnevű 48-as forradalmárról,kit ha jók az információim..és adok az informátorra,adócsalásért becsukták volna,ha nincs a 48-as forradalom.
Ahogy a mondás tartja ...,,Lopni tudni kell"

Más részről viszont szabadságharcosok...de kérdés mire a fene nagy szabadság,ha az egyik irányzattól elszakadva egy másik hálójában találják magukat.
Mikor nem volt jó a kelet,húztak nyugatra...most a nyugat nem jó, húznak kelet felé.Mint a költöző madarak...és elhiszik hogy védett madarak.
Ornitológustól még nem hallottam nyugat-keleti irányú madárvonulásról.

Még csak kicsit lett a felszín megkaparva ,s máris milyen büdös van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.