Orbán Viktor miniszterelnök levelet intézett azokhoz a néppárti vezetőkhöz, akik kezdeményezték a Fidesz kizárását az EPP-ből; írásában a Fidesz elnöke bocsánatot kér "a támadó nyelvezetért", de fenntartja politikai álláspontját – értesült a Reuters.

Orbán bocsánatot kért, de fenntartja álláspontját
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A Fidesz vezetői az utóbbi napokban többször határozottan leszögezték, hogy alapvető politikai kérdésekben a Néppárttal kialakult vita során nem tesznek engedményt. Legutóbbi, a Magyar Rádiónak adott interjújában Orbán Viktor arról beszélt:

a keresztény kultúra megvédése és a migráció ügyében semmilyen kompromisszum nem képzelhető el, "minden másról lehet beszélgetni".

A Reuters által csütörtökön megszerzett egyik levélben Orbán Viktor felkérte a flamand kereszténydemokraták vezetőjét, Wouter Beke-t, hogy vizsgálja felül a Fidesz kizárására vonatkozó javaslatát.

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI megkeresésére megerősítette a levelek hitelességét, és a Reuters azon értesülését is, hogy hasonló tartalmú leveleket küldtek el valamennyi néppárti tagpártnak, amelyek csatlakoztak a Fidesz kizárására irányuló kezdeményezéshez.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Orbán nagyon csúnyán szopatja a liberálfasiszta taknyokat! Csak így tovább!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
"Bocsánat
Kohn és Grün összevesznek. Kohnt azonban bántja a lelkiismeret. Elmegy a rabbihoz, elmondja a sztorit és megkérdi, mit lehetne tenni. A rabbi azt mondja, hogy bocsánatot kell kérni. Kohn ebbe nem megy bele, inkább hazatér. Otthon furdalja a lelkiismeret, emiatt újra felkeresi a rabbiját és megkérdi:
- Biztos, hogy bocsánatot kell kérni?
- Teljesen biztos.
- De lehet telefonon is?
- Lehet.
Jól van, Kohn otthon feltárcsázza Grün lakását. A túloldalon beleszólnak:
- Halló?
- Halló, Kovács lakás?
- Nem, Grün lakás.
- Akkor bocsánat.
Szeparepa2
Ez tök felesleges volt, szarbánka ezzel csak egész Európának és a fél világnak bebizonyította újra, hogy egy alkalmatlan, arrogáns idióta barom kretén. Tekintve, hogy NEM EZT KÉRTÉK? hogy a szaros nyelvezetéért kérjen bocsánatot, ki a faszt érdekel hogy egy idióta hogy fogalmaz, mindenképp undorító gyomorforgató a mindenkori nyelvezet ennél a bugris a söpredéknél, mondjam azt, megszoktuk... A TARTALOMÉRT KELLETT VOLNA KÉRNI AZT A BOCSÁNATOT, AMIT NEMHOGY NEM TETT MEG, HANEM MEG IS ERŐSÍTETT EZZEL... amellett hogy dacol, még azt is újra megmutatja, hogy idióta fogyatékos hülyének nézi egész európát, nem csak a nemzetét, a párttársait és elvbarátait is... ez a szarbáni szaros beteg filozófia alapköve, aki nem, hülye és nem vak, az látja jól és régóta... flegma ostoba arrogancia mindenek előtt... ezzel el is ástad magad te barom, de már nem hozol ránk legalább szégyent mert végre felfogta Európa és a világ is, hogy szarbángeci és söpredéke EGÉSZEN MÁS DOLOG, MINT A MAGYAR NEMZET ÉS AZ ORSZÁG!!!
namihami
Bocsánatot kér ÉS fenntartja az álláspontját?
Akkor minek? Vagy--vagy, nem???
egyember
orban-stil: Bocsánatot kérek és le vagytok szarva.
Lepényleső
A letelepedési kötvény vásárlói között állítólag keresztény mindössze 7%-ban található.
Milyen védelemről is van itt szó? A fű alatt befogadottakról? Aki lop,csal,hazudik,tart
keresztényi beszédet a kereszténység mivoltjáról? Orcájára a bőr ragasztása kiváló?
teuton
@Shikari: ??? Olvasni tudsz??? terden csuszik Orbanod es benyal! De meg mindig öt szoptatjak es semelyik part a 14böl nem vonta vissza a kizarasi követeleet, söt Weber is bekemenyitett! Ezt nem tudod olvasni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.