Bocsánatkérő levelet írt Orbán Viktor azoknak a néppárti tagpártoknak, amelyeket megsértett, és amelyek a Fidesz kizárását követelik. Most ismertté vált a pontos szöveg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Különösen a Leninre való hivatkozás lehetett erős érv ennek a hülye cigánynak a szemében
Kár, hogy csak azt tévesztette el, hogy kinek az irányába küldte. Ez mondjuk a a Putyinjánakés a honi barmainak nyerő lenne. Véletlenül a levél címzettjeinél nem igazán.
Erre a sok negyedagyú Orbán-rajongó, aki arra se emlékezik, hogy mi volt az Istene félórával ezelőtti iránymutatása, az vevő, de értelmes embernek ez már orbánizmus. Erre való a a kétmillió honi és félmillió határontúli klakk. Annak azt mond és ír, amit akar, hiszen a Mi Istenünk Szent Ajkáról jött, így csak manna lehet. Hogy mit mondott tegnap? Vagy igaz? Mit számít? Ő SZÓL AZ ISTENI AJKAIVAL és az nekik, a rajongóknak, Olajfák hegye.
Az a szint beéri ezzel és ennyivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.