A vallon Humanista Demokratikus Közép megkapta Orbán Viktor bocsánatkérő levelét, de nem hatódott meg - a párt véleménye és helyzete nem változott, írta a hvg.hu-nak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Vitt is, meg nem is,, bocsánatot kért meg nem is !!!
RonaGyuri
kár, sőt ordenáré dolog volt kivenni a címből az idézőjelet!!! =))
Commenter
Miért kellett volna meghatódnia? Nem is gondolta komolyan a bocsánatkérést továbbra is hasznos idiótaként tekint ezekre a pártokra. Hasznosak az biztos, mert orbán kizárásán munkálkodnak.
papa.49
,,Vitt is, meg nem is,, bocsánatot kért meg nem is !!!
CsipkeRózsa
Ide is bemásolom:

"Bocsánat

Kohn és Grün összevesznek. Kohnt azonban bántja a lelkiismeret. Elmegy a rabbihoz, elmondja a sztorit és megkérdi, mit lehetne tenni. A rabbi azt mondja, hogy bocsánatot kell kérni. Kohn ebbe nem megy bele, inkább hazatér. Otthon furdalja a lelkiismeret, emiatt újra felkeresi a rabbiját és megkérdi:
- Biztos, hogy bocsánatot kell kérni?
- Teljesen biztos.
- De lehet telefonon is?
- Lehet.
Jól van, Kohn otthon feltárcsázza Grün lakását. A túloldalon beleszólnak:
- Halló?
- Halló, Kovács lakás?
- Nem, Grün lakás.
- Akkor bocsánat."
papa.49
Ha ehhez még hozzáteszem azt is igen silány emberségre vall ,,hasznos idiótának,, nevezni azt aki a pénzt adja akkor már érthető miért szoktam cigánynak nevezni ezt a pöcegödröt !!!
menekült
"Esetleg" megbántottam azzal, hogy hasznos idiótának neveztem? Mert van, aki egyenesen büszke arra, ha idiótának nevezik? Ez bocsánatkérés? És érdekel az valakit, hogy bocsánatot kér ezért, mikor nyilvánvaló, hogy továbbra is idiótának tartja őket? Nem beszélve arról, hogy azért nagyon nem menő ma Lenin-idézeteket használni. Pláne a saját véleményét Lenin-idézetnek hazudni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.