A hitelintézet betétkifizetései, kötelezettségvállalásai korlátozásának időszakában sem tudta érdemben biztosítani hosszútávú működéshez szükséges feltételeket az üzleti modell gyökeres átalakítása és a mindenkori fizetőképesség terén.

Forrás: bankarmagazin.hu
Feltöltő: bankarmagazin.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Van olyan rendelkezés, amit ne sértettek volna meg?

„A Magyar Nemzeti Bank csütörtökön visszavonta az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. (NHB) tevékenységi engedélyét”

Mottó:
„új banktechnikai fogalom születet:
vannak kivétesek!”

Nos lássuk be a dologban van némi pikantéria túl azon is, hogy - mint közismert –
egyfelől; „A bank Matolcsy György unokatestvérének, Szemerey Tamásnak a tulajdonában áll”,
másrészt; túlzás nélkül állíthatjuk, hogy „a Matolcsy család házibankjaként működött”, lévén pl. a két gyerkőcőz igencsak kedvező hitelekkel támogatták,
nem szabad elfelejtkezni, hogy számos ügylete bőségesen kimeríti a pénzmosás gyanús fogalmát is.
Ráadásul az elmúlt időszakban történtek nem csak gyanúsak a bennfentes kereskedés szempontjaiból, de egyenesen iskolapéldái. Például, hogy a Matolcsy gyerkőcöknek sikerült kimenekíteniük a pénzüket a bankból. Sőt számos pletyka szerint még „lopás is történt”, mert nem csak úgy vittek el pénzt, hogy közben jelentős tartozásokat hagytak ott, de olyan eset is volt, hogy az un. hitelkeretük terhére is vittek el pénzt!!! =))
verőce21
Nos, ki vegyen ki a bankból bedőlés előtt pénzt, ha nem a tulajdonos rokonai, hozzátartozói? Az lenne a furcsa, ha nem így történne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.