Az ellenzéki pártok vezetői ugyanis az évtizedes szokással ellentétben nem kaptak meghívót. Csak Csurka. A kormány technikai bakival magyarázta az ügyet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fidesz egyedi fajta a homo sapiens magyar válfaja, akik többet adtak a világnak, mint amennyit kaptak tőle és csak ők képviselhetik a nemzetet. Miért nem kötelezik mindjárt arra az ellenzéki (fideszül: hazaáruló) szavazókat, hogy társadalmi munkában tízméteres betonfalat húzzanak fel az ország köré, hogy semmi se fenyegesse a nemzetállamot? Aztán dobjanak rá egy vaskupolát az egész kócerájra, zárják le hermetikusan, fessék be arannyal, majd, valahol Budapest fölött, tegyenek rá egy ferde keresztet. Csak egy kis lyukat hagyjanak rajta, hogy a Semlyénzsóti be tudjon rajta helikopterezni a Felcsúti Gecivel meg egy döglött szarvassal. De a többieknek se ki, se be. Se a szíriai menekültek, se a nyári jégesők, se a hőség, se az árvizek nem jutnak be a nemzetállamba. Épüljön az a fal! A vasárnapok még, úgy tudom, szabadok. A nemzetállamok megmaradnak, csak polgárok nem lesznek. Így tör ki a világbéke. Illetve azon a kis lyukon keresztül öntheti be az EU a támogatásokat.
vacsi
"Az ellenzéki pártok vezetői ugyanis az évtizedes szokással ellentétben nem kaptak meghívót"
Már bocs, de a saját rendezvényemre azt hívok meg, akit akarok. Nem?
simmering73
Az volt a végzetes technikai baki, hogy 90-ben egyáltalán bekerültetek a Parlamentbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.