Épp a Parlamentből indult ki a Kossuth térre a köztársasági elnök Kövér László házelnökkel.

Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa péntek reggel a nemzeti lobogó ünnepélyes felvonása előtt sétált oda Áderhez és Kövérhez.

A nemzeti lobogó felvonásával kezdődött ma reggel az Országház előtt a március 15-ei programsorozat. A zászlót Áder János köztársasági elnök és Kövér László házelnök jelenlétében katonai tiszteletadás mellett a honvédség díszegysége vonta fel. Az eseményen részt vettek kormánytagok, az állami és katonai szervezetek képviselői, diplomaták.

A két közjogi méltóság a Parlamentből ment ki a Kossuth térre, ám ezt megelőzően Tordai Bence zavarta meg őket, aki odalépett hozzájuk és megkérdezze, mit gondolnak az 1848-as forradalom hármas jelszaváról: Szabadság, egyenlőség, testvériség.

Forrás: 24.hu, Index

Címlapi kép: Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

baviki
Ilyen az ellenzék, bencécske a megtestesítőjük (vagy "helyesen":megtestesítőlyük?). Minden remény megvan arra, hogy ezek soha nem kerülnek hatalomra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
A Bence gyereket is meg kellett volna lobogtatni a zászlóval együtt, hogy amíg él, emlékezetes legyen neki március 15.-e.
almalibre
@Horizont: Nem érdekel ha a Tordai úr(-nak nem nevezhető alak) kérdéseket tesz fel a köztársasági elnöknek és-vagy a házelnöknek, az annak a parlamentben szokásos formában. Az sem baj, ha azt a büfében teszi meg. Az viszont erősen irritál, hogy a magyar parlament képviselője a parlament épületében a nemzeti ünnepünkön, kockás ingben provokálja az ünnepi programra készülő tisztségviselőket (legyenek azok bárkik).
csak úgy....
@Shikari: tibike,mi vagy te? megmondó emberke vagy tánc és illemtanár? miért nem a fideszes,gátlástalanúl gazdagodó bandán töröd a buta buksid? az nem gusztustalan ? na eriggy má...
csak úgy....
@Shikari: egy nyilvános fórum így müködik ! gondótad a bugyuta agyaddal,hogy te itt szólózhatsz és másoknak kuss?
legalább néha mondaná valami értelmeset ...
csak úgy....
@Shikari: tibi! te olyan hülye vagy,hogy nem bírom megállni szó nélkül!
mondok egy példát! ha orbán úgy döntene,hogy a magyarok legyenek inkább mohamedánok,mert keletröl származnak, te másnap rohannál,hogy hol bírsz átkeresztelkedni . :)
hidd el,hogy van véleményem de neked az magos,mint bocinak a farzseb oszt fölöslegesen erölködjek véled?
csak úgy....
@Shikari: a dógaidból következtetek ,te egy szóra sem érdemes...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.