Az intézményben hamarosan gond lehet a betegek szállításával. A RTL Híradó úgy értesült a Független Egészségügyi Szakszervezettől (FESZ), hogy a beteghordók azért hagyják ott a hatvani Albert Schweitzer Kórházat, mert nagyon keveset keresnek, annak ellenére, hogy rendkívül sokat, havonta több mint 300 órát dolgoznak (csak a februári rövid hónapban 310 órákat a létszámhiány miatt), ráadásul ki vannak téve többféle fertőzésveszélynek, ezért azonban nem kapnak semmilyen pótlékot.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Bolondkasler beállhatsz tologálni a betegeket !!!
Commenter
@papa.49: előbb fognak a betegek maguk vánszorogni, hason csúszni minthogy ez a koszos körmű kisujját felemelje!
Nessy
Annyi léhűtő álomtitkár, kormány - miniszteri biztos van már kis hazánkban!
Le kell őket delegálni Hatvanba, meg ahol betegszállító hiány van, természetesen a betegszállítók fizetéséért! Ugyis mindig a munka szépségét dícsérik, legalább találkoznának vele! Meg a világszínvonalú egészségügyet is megismerheti pl. Rétvári, meg az összes szócséplő!
Igaz, a betegeket Isten óvja!
Commenter
@Nessy: nem, nem a betegszállítók fizetéséért-eddig véresre "keresték" magukat- most csinálják társadalmi munkában-ingyen. Retekvári, Novákkatica, Balogpáter, Schmidt Mariska aki még csak 2 napja kormánybiztos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.