Rengeteg lengyel érkezett az idei ünnepségre, amelyen volt még pár újdonság: Orbán ezúttal senkibe nem szállt bele, a teljes ellenzék pedig közös kiáltványt fogadott el. Az idei március 15. összefoglalója.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@RonaGyuri: Amit meg mondtak rá az sajnos mind igaz !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Úri emberek illusztris gyülekezete.
Ideje lenne betiltani a nyilvános gyűlöletbeszédet. Nem a szólásszabadság korlátozása, hanem a nemzet méltóságának megőrzése miatt. Mert ez a gyalázkodás méltatlan arra nézve is aki elszenvedi, de legfőképpen arra, aki ilyen méltatlan beszéddel alázza saját maga méltóságát. A negatív véleményt is ki lehet fejezni kulturáltan.

Nagyon nem szeretném, ha ilyen mocskosszájú egyedek vennék át az ország vezetését.
csipetke
Milyen érdekes,ha valaki a szemükbe mondja a hibáikat,vagy épp tüntetésen osztják őket,az gyalázkodás.Azon el se gondolkodnak,hogy bizony-bizony rengeteg dolgot elcsesztek az uralkodásuk alatt.A 8 év alatt sikerült teljesen lepusztítani az egészségügyet,és az oktatást,ugyanakkor a jóIsten tudja hányszáz milliárdot szórtak a szomszéd országokba.És ez csak néhány dolog a sok-sok bűnük mellett.Ezekért tán vállveregetést várnak?Vagy itt van bayerzsóti mocskos szövege,amit Webernek üzent.Az nem gyalázkodás?Ja,a fidesznek szabad pl az ellenzéket,vagy az előttük regnálókat szapulni,még most,8 év elteltével is,de ha őket osztják,akkor sipákolnak.Jól kéne végezni a dolgukat,és nem lenne gond
kokopelli
@csipetke:... én tudok! Nem kell őt megcáfolni,csak várni! Megcáfolja ő saját magát!
Volt ő már minden a "dolgozó ember"-en kívül! Hagyni kell őt ingyenkabarézni,és várni! (;-))
arcmás
Orbán a szabadságról beszélt (hogy merészeli !?), miközben nem beszélhetett szabadon - nem fröcsöghette tele az országot gyűlöletkeltéssel.

Orbán "egy birodalomról" szónokolt egy birodalom szorításában - aminek a része szeretne maradni Orbán nem lázad, csak lázít, ő meg felül a farvízre).

Orbánnak egy jelentőségteljes mondata volt - és az is hazugság:

„Alul maradni, nem behódolni – győzelem” - EZ AZ EMBER HIVATALOSAN IS EGY BETEG ÁLLAT!!!
menekült
Nem kéne gyalázkodnia az ellenzéknek, és a magyar népnek, ha nem lenne ilyen gyalázatos kormányunk és annak ilyen gyalázatos főkolomposa. Csak vegyük a legutóbbi eseményeket. A g..i abban különbözik a kismalactól, hogy amíg az utóbbi beengedte a házába a farkas szőrös mancsát, hogy mikor az beóvakodott, jól nyakon öntötte egy fazék forró vízzel, addig a g..i maga hívta be és adott minden elképesztő kiváltságot - ha nem is a farkasnak, hanem - az erőszakos medvének. Éppen most veti meg a lábát a kgb Magyarországon. A hazaáruló diktátor meg röhög a markába.
JAJMÁR
Sajnos ezt a meccset is azorbán nyerte! :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.