Iain Ferrier Lindsay brit nagykövet Instagram oldalán tett közzé egy videót, amiben március 15-e alkalmából a Talpra magyart szavalja. Nagyon szeretem a verseket, a Nemzeti dalban pedig különösen tetszik, hogy igazán hazafias! Nekünk skótoknak is van egy Petőfink, Robert Burns, de most szóljon ez a vers Petőfi Sándor tiszteletére. Én így emlékezem Veletek március 15-ére”... –

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Érdemes meghallgatni. Köszönjük, nagykövet úr.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Érdemes meghallgatni. Köszönjük, nagykövet úr.
Nessy
@Commenter: Így jár, aki nem használja a facebookot, instagrammot. :(((
Commenter
@Nessy: Twittert...márpedig sokan nem használják.
Nessy
@Commenter: Egyiket sem. Nem tudok mit posztolni naponta. A korombeliek meg még a számítógépet sem használják, sem az okos telefont. A fiatalok meg már nem tudnak velem mit kezdeni.
Nessy
@Commenter: Tisztelet a kivételnek, ami erősíti a szabályt.
Commenter
@Nessy: itt van helyette ez a fórum, amíg még van, mert egyre több oldalon tiltják be a kommentelést vagy irányítják át a Facebookra. Már a politikusok zöme is a közösségi médiában kommunikál.
Commenter
@Nessy: de lájk, mert ezért is jó, hogy van a Városi Kurír...
Nessy
@Commenter: Akkor ha már ez sem lesz, nagyon bánatos leszek. A kezdetekkor komoly chat csatornák voltak, személyesen is találkoztunk. Volt, hogy akivel már egy éve martuk egymást, kiderült hogy sok közös gondolatunk van. Még a betárcsázós korszakban. Most meg, hogy egyedül maradtam, jó néha "szót váltani", még ha durbincs az idegeimre megy is. Érdekes lenne élőben beszélgetni vele.
Commenter
@Nessy: Fura dolog ez. Én csak azt veszem észre, hogy egyre több helyen tűnnek el a kommentelési lehetőségek. "Durbincsnak" (bárki is ő vagy ők) ez a dolga hogy mindenkit jól felidegesítsen, kevés kivétellel. Akinek alacsony a vérnyomása annak még jót is tesz, így is lehet mondani. Élőben beszélgetni vele? Sőt beszélgetni, negyed mondatok helyett? Előbb lehet nyerni ötöst a lottón...
Nessy
@Commenter: Lehet, hogy igazad van. Amikor az Ideg gondozóban helyettesítettem ifjú éveimben, elég jó szót értettem még a demens paciensekkel is.
Ott tanították meg, hogy agresszív beteggel hogy lehet kommunikálni.
Jó hasznát vettem az életem folyamán. :-))
Commenter
@Nessy: durbincs nem hülye, nem demens, hanem tetteti az idiotizmust és szánt szándékkal olyan a stílusa amilyen, és neki is megy mindenkinek. Meg is teheti, ha ki is moderálták már valaha akkor más néven írta a kimoderált hozzászólást...
A hétköznapi ember is jó hasznát venné annak hogyan kell az agresszívvel kommunikálni. Ezt is lehetne tanítani, mondjuk honvédelmi ismeretek helyett hiszen egy türelmét vesztett, frusztrált, boldogtalan társadalomban élünk, sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.