Itt van a küzdelem ideje, nem elég morgolódni, nem elég panaszkodni, nem elég suttogva megbotránkozni – mondta a Demokratikus Koalíció elnöke. Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: a diktátorokat a parlamenti és parlamenten kívül ellenzék csak közösen tudja megbuktatni. Kiemelte, hogy az ellenzéki parlamenti képviselők egyedül nem képesek ezt a problémát megoldani, mert Magyarországon nincs parlamentáris demokrácia. Lehet, hogy fárasztó dolog az utcán lenni, tiltakozni és sztrájkolni, de a haza megér ennyit – jelentette ki. Ellen kell állni a kísértésnek, „ennek a nyomorult hatalomnak", és lázadni kell, mindenkinek ott, ahol tud – mondta. Hozzátette, nem az érdekli, hogy ki honnan jött, jobban izgatja, ki tart velük egy új demokratikus köztársaság felépítésénél. Az ördögöt azonban nem lehet lecserélni Luciferrel, ezért nem az a cél, hogy leváltsák Orbán Viktor miniszterelnököt, hanem az, hogy ez azt országot mindannyiunk „közös, egymásra vigyázó, egymást féltő hazájává tegyük" – jelentette...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kétségtelenül vannak azonban olyanok is, akik baloldalinak és olyanok is, akik jobboldalinak érzik és vallják magukat. Igen, én úgy gondolom, hogy a fidesszel szemben jobboldali ellenzékiek is bőséggel vannak. Őket kizárni abból az alapvető jogukból, hogy jobboldaliként az ellenzékhez tartozzanak, minimum bődületesen nagy hiba. Ezért egészségtelen és káros dolog belemenni ebbe a fidesz által létrehozott torz szemléletbe. Az alapvetés nem az, hogy a jobboldali fideszes bűnbandát csak egy baloldali ellenzék képes legyőzni, hanem az, hogy a harácsolásra összeszerveződött érdekközösséget egy jobboldali és baloldali összefogás képes legyőzni. Ha elfogadjuk azt, amit a fideszes propaganda próbál elhitetni velünk, ha tényként kezeljük a fidesz jobboldaliságát, akkor máris vesztettünk. Ideje lenne kilépni a kényszerpályából és megérteni, megértetni, hogy a jelenlegi kormánynak nincs köze semmiféle politikai irányvonalhoz. Fel kell szabadítani a társadalmat a görcs alól és engedni kell, hogy szabadon dönthessenek, hová akarnak tartozni, mit akarnak látni, képviselni és mit várnak el a pártoktól, de főleg mit várnak el egy leendő kormánytól. Amely kormány remélhetőleg nem egyetlen ember akaratának torz tükörképe lesz, hanem a politikai paletta minden szegmensét képviselő, minden ideológiából a legjobb darabkát a nagy egészhez hozzáadó koalíció. De ehhez be kellene fejezni a jobb-bal-fekete-fehér, barát-ellenség hamis világkép erősítését, mert ezzel csak a fidesznek, pontosabban Orbán Viktornak és bandájának a politikai prostituáltak, bűnszervezetek szekerét toljuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
arcmás
A posztkommunista meg a posztnáci.
A szabadságra vágyó magyarok választási lehetősége ennyi.
Ennyi.
cikicakk55
Abban igaza van Gyurcsánynak,hogy csak is összefogással lehet legyőzni a Fideszt. Nem lehet jobb és bal oldal külön. Orbán már rég nem jobb vagy baloldali,rég nem a politika élteti,hanem egy maffiát irányít,melynek a pénz és a hatalom a lényege. Ezért kell minden ellenzéki pártnak összefogni és az embereket is egyetlen egy párt a Fidesz ellen fordítani. A gond csak azzal van,hogy akinek milliárdos cége van az könnyen beszél.Az Ő élete sínen van,a gyerekei jövője biztosítva. Az emberek,a nép nagy része meg fél. Meg is értem,hisz a nettó fizetések alig érik el a létminimumot. Aki sokat ugrál,az meg azt a keveset is elveszítheti. Persze,hogy mindenki szeretné,ha végre megint egységes lenne az ország,de mit tud tenni akinek gyermeke,vagy gyermekei vannak? Elveszítik a munkájukat,akkor Gyurcsány segít rajtuk? Esetleg bár melyik ellenzéki párt segít rajtuk? nehéz ez a helyzet és szerintem segítségre van szüksége a Magyar embereknek,mert a sztrájk ide már kevés,bár mennyi ember is vesz részt rajta.
Eladott Ország
@cikicakk55: Márpedig sztrájkok nélkül nem lesz béremelés. A kivándorlásban azért egy jó dolog van, mert elősegíti a béremelést, fogy a munkaerő. Másképpen nem megy, magától sem a fidesz oligarchák sem a multik nem fognak bért emelni! Nyugaton sem megy másképpen, csak ők már előrébb tartanak, illetve hamarabb kezdték el.
arcmás
Már megint elbasztad., te kapitalista kibic, aki szórakozásból politizál.

Most pont nem harcra lenne szüléság, Gyurcsány :(

Már megint elkúrtad, te köcsög !!!

Mi lenne, ha elhúznál a vérbe, te geci Gyurcsány?
Senki nem fog sírni utánad.

Csak takarodj már el a picsába !!!
Desischado
Összefogás, és folyamatos nyomás alatt tartani a bandát! Ezek másból nem értenek!
Yoda69
Gyurcsanynak ismet igaza van. Csak osszefogassal es folyamatos tuntetessel lehet elzavarni a maffiat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.