A miniszterelnök elment Törőcsik vidéki rezidenciájához. 

Kossuth Nagydíj a legnagyobbnak – írta a miniszterelnök a Facebookra a találkozásról.

Kossuth Nagydíj a legnagyobbnak. Isten éltesse Törőcsik Marit

– írta közösségi oldalán a miniszterelnök , aki több fényképet is posztolt a velemi találkozásról.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Azért kedves, hogy ezt a díjat nem egyből Mészáros Lőrinchez vitte. Megjegyzem, hogy a Kossuth nagydíjjal 17 millió Ft is jár, adómentesen. Vajon ezt Ő is tudja? Vajon mennyi ebből az alkotmányos költség?! Azért jött a tolvaj, hogy még melegében visszavegye, ami "jár" neki. Remélem, Törőcsik Marit nem próbálja rábeszélni a gyerekszülésre. Miniszterek elnökére ráférne már egy kis pihenés ahogy elnézem. Szívesen száműzném Szűz Mária országából Szent Ilona szigetére.Örökre!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Ide egyedül mert menni? Vagy ide is csak TEK-estől? Félek ezzel a Kossuth Nagydíjjal már előkészíti a péceli ház államosítását, a Puskás hagyaték mintájára. Idős és beteg embereket használ ki,illetve életművüket, hírnevüket a maga javára. Remélem Törőcsik Mari családjának is lesz még ehhez szava.
arcmás
Képmutatás egy nemzetgyilkostól.

(te még nem ismersz engem. de nem is kell.
Ki vagyok?
Vagyok, aki vagyok.
(ennyi a mi történetünk - simán kinyírlak, ha úgy alakul, ezért ne vonjál le messzemenő következtetéseket)
simmering73
Szegény művésznő. Remélem az egészségi állapota nem fog rosszabbra fordulni ezek után. Az ember még a rossz szomszédjának se kívánna ilyen látogatót.
arcmás
Töröcsik Mari végig kurválkodta az életét.
Most díjat kap érte, egy diktátortól.

Keresztbe-hosszába leszarom !!!
arcmás
Törőcsik Mari jobban lett egy diktátortól.
Ez annyira kommunista - mint amilyen Törőcsik Mari volt egész életében.
arcmás
Milyen megalkuvó vén gecinek lenni, Törőcsik Mari, aki nemsokára meghal?
Én nem tudom, még sohasem voltam vén geci, aki nemsokára meghal.
arcmás
Azt azért ugye vágod, te nemsokára meghaló vén geci büdös kurva, hogy Kossuthnak semmi köze hozzád, és neked sincs semmi közöd Kossuthoz?
Ezt ugye vágod, te vén kurva?
Rózsika Hatházi
Kopp-kopp. -Ki az? -Viktor vagyok és hoztam a Kossuth díjat. -Tedd le az ajtó elé és húzzál el, mert kiengedem a kutyákat!
justhpeter
Ha a kettőjük közötti szellemi szintbéli különbséget nézem, ez a minimum.
kereső
@Commenter: Pélyi ház-Törőcsik Mari művésznő- Pélyen született.A művésznő a még élő legnagyobbak egyike-megérdemelten kapta a kitüntetést. Kortársai közül már szinte csak Ő van.
Commenter
@kereső: Köszönöm a javítást. Persze hogy pélyi, ahogy Koncz Zsuzsa is, dühömben írtam véletlenül Pécelt. De orbántól függetlenül tényleg megérdemelte a magas kitüntetést. Azért a Nemzet színészei között ott vannak a még ma élő legnagyobbak.
kereső
@arcmás: Amit most idehánytál, az egy gusztustalan ,ordenáré ,okádék. A múvésznő nem ezt érdemli.Ha az embert!, mert megöregedett nem is tiszteled- tiszteld az életművét, amit alkotott,mint szinművész,mint előadó.
nevemnick
A besurranók is így kezdik... előbb belesnek az ablakon. :D
Eladott Ország
Azért kedves, hogy ezt a díjat nem egyből Mészáros Lőrinchez vitte. Megjegyzem, hogy a Kossuth nagydíjjal 17 millió Ft is jár, adómentesen. Vajon ezt Ő is tudja? Vajon mennyi ebből az alkotmányos költség?! Azért jött a tolvaj, hogy még melegében visszavegye, ami "jár" neki. Remélem, Törőcsik Marit nem próbálja rábeszélni a gyerekszülésre. Miniszterek elnökére ráférne már egy kis pihenés ahogy elnézem. Szívesen száműzném Szűz Mária országából Szent Ilona szigetére.Örökre!
arcmás
@Horizont: Köszönöm az elismerést.
Már megérte.
arcmás
Törőcsik mari kicsit kommunista volt, és kecsit leszopott három kommunistát is egyszerre.
Biztos bennem van a hiba.

Tele van a faszom a sok lehetőséggel.

Én tudom miről beszélek, te meg csak szeretnéd tudni, hogy miről beszélsz.
papa.49
@nevemnick: Szó szerint !!!
Ezzel is csak azt akarta mutatni ő milyen fasz(a) gyerek tugya hogyan udvaroltak régen a legények falun, hát ,,bekopogott,, az ablakon, rá is baszhatott volna, ha régi mód szerint utasítják el a közeledést 1 vödör hideg vízzel ))))))))))))))))))))))))))
Levendula
Törőcsik Mari 2000. óta a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész.

"A címet legfeljebb tizenketten viselhetik egyszerre, és ők életük végéig havonta nettó 630 ezer forint juttatásban részesülnek."
JAJMÁR
Ez azért levon némileg valamicskét a díj értékéből :(
bencemacska
Hát a küldönc feladatra még talán megfelelő.
Szerintem a pénzt bankon keresztül utalták.
(Legalább ennyi udvariasság van a környezetében, ha benne nincs is!)
juttka
@arcmás: Te voltál biztos az egyik kommunista, csakis onnét tudhatod.
Desischado
@simmering73: Nem kell a törőcsiket félteni, ő is fideszes, és én élő közvetítésben láttam ma, hogy hogyan bújt orbánhoz, pfujj!
terlasz
Nem kétséges, hogy TM megérdemelte a díjat csak az a baj, hogy Orbán ilyen díjakkal megvenni szándékozik a népszerű művészeinket. Úgy tesz, mintha ő és a kiváló narancsos pártja adományozta volna az elismerést, és villog vele a hívei előtt.
advocat
Ezt nem az államfőnek/álamfőnek kellett volna? Csak kérdés!
JAJMÁR
@advocat: Ők mondják meg kinek kell! meg mi és hogyan!
Yoda69
@Shikari: Egy nagy szart oszinte. O1G tudja jol hogy Torocsik Marinak rengeteg rajongoja van. A fideSS pedig hatalmas tabort vesztett az elmult nehany honapban. Kiveve persze az 1 bites birkakat, iskolazatlan romanokat es fizetett trollokat. Ez csak egy egyszeru PR fogas a reszerol. Termeszetesen Torocsik Marit megilleti a dij, mar korabban is atadhatta volna O1G, evekkel ezelott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.