A vissza nem térítendő 3 milliárd forintos állami támogatás mellett a Tokaj név használatát is kedvező fizetési feltételekkel kapta meg a Grand Hotel Tokaj ötcsillagos szállodát építő tulajdonos. A Tokaj név használatáért fizetendő 4 millió forintos díjnak mindössze az 5 százalékát, 200 ezer forintot kellett megfizetnie a hazai hotelbiznisz új sztárjának, Szepesi Richárdnak, akinek cége (DreamLand Holding Zrt.) Grand Hotel Tokaj néven építhet és üzemeltethet ötcsillagos szállodát és gasztro-élményközpontot az észak-magyarországi városban – derül ki a tokaji önkormányzat tavaly november 29-i ülésének jegyzőkönyvéből. A fennmaradó 3,8 millió forint befizetésére pedig 3 év fizetési halasztást kapott Szepesi cége a képviselő-testülettől.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Anyósa válogatja

a magyar bár rengeteget viccel az anyóssal, de valahogy mostanság más a helyzet

Sőt nagyon más a helyzet, pontosabban a helyzetbe hozás. Nem telik el nap, hogy a kormány propaganda ne említené fel Apró Piroska (bank igazgatótanácsának elnök volt) nevét.
Egy friss hír ezzel összevetve még akkor is pikáns, ha figyelne vesszük, hogy a minap a derék Palkovics mester az anyósát okolta azért, mert bagóért lakik egy Vár-i tanácsiban.
Most meg ugye itt a hír, hogy előbb Matolcsy mellett „a Nemzetgazdasági Minisztérium közigazgatási államtitkára.” majd szintén a Matolcsy mellett „a Magyar Nemzeti Bank Főigazgatója” Nagy Róza veje milyen különleges elbírálásba részesül, mind akkor mikor a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által indított Kisfaludy hotel- és panziófejlesztési programtól kell milliárdokat kaszálni, mind pedig, ha önkormányzatok megértésre van szükség.
Azonban azt hozzá kell tegyem, hogy nálunk biza nincs nemek-közötti egyenlőség, mert ők még együtt is eltörpülnek az Apósok mögött!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Remélem komoly,

mert viccnek nagyon durva lenne

A Népszava H.M. monogrammal „Táncsics díj: Orbán bohócot csinált a bizottságból és a saját miniszteréből” címmel meséli el az idei díjazás történetét. Azonnal rögzítenünk kell, hogy ab ovo gyalázat, hogy Orbánnak bármi köze lehet Táncsicshoz, mégha csak a nevét használja. Magén a történeten nincs is sok érdekes. Még azt is mondhatnám, hogy még csak nem is Orbánia specifikus. Kivéve az egyik anekdotát, mely szerint Fekete Péter az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkára személyesen próbálta áterőltetni Szakács Árpád kitüntetését! Sajnos sikertelenül! =))
kereső
@RonaGyuri: " ab ovo gyalázat, hogy Orbánnak bármi köze lehet Táncsicshoz"...ab ovo gyalázat, hogy orbánnak bármi köze lehet 1848-hoz!!
Nessy
@RonaGyuri: Bayer Zsolt nem kapott díjat? Fel vagyok háborodva! Igaz, ő már Pulitzer díjat érdemel, vagy irodalmi Nobel díjat!
Békemenetet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.