A Magyar Turisztikai Ügynökség közel 3 milliárd forintos fejlesztési keretet kapott az idei évben a balatoni szabadstrandok fejlesztésére. Fonyód mind az öt szabadstrandjával kapcsolatos fejlesztését támogatásra ítélte az ügynökség, összesen 450 millió Ft erejéig. Ezúttal kizárólag a nem fizetős kijelölt, természetes fürdőhelyek fejlesztésére volt lehetőség. Fonyódon kijelölt, belépődíj megfizetése nélkül használható fürdőhelyként van nyilvántartva az Árpád parti strand, a Városi strand, a Bélatelepi strand, a Báthori utcai strand és a Huszka utcai strand, így ezen területek fejlesztésére nyílt lehetőség a támogatás keretein belül.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És miután sikeresen befejeződik a közpénzen indult projekt, a helyi vezetés rögvest megvilàgosodik, hogy a további állagmegóvás sokkal jobb kézben lesz egy Rachel-Lölő konzorcium kezelésében.
Amire eddig is folyatosan láthatjuk a példákat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.