A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

K. Krisztofer kis híján halálra késelte a haragosát

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást folytatott K. Krisztoferrel szemben.

A nyomozás adatai szerint a férfi az egyik kalocsai ház udvarán 2018. február 17-én a kora esti órákban szóváltást és dulakodást követően magához vett egy kést, majd azzal – két alkalommal – megszúrta ismerősét. A sértett az igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján életveszélyes sérülést szenvedett.

A kiérkező járőrök fél órán belül elfogták és előállították a helyszínről elmenekülő gyanúsítottat. Ő kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfi ügyében a Vizsgálati Osztály a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kukac Kukac
A kolompárt miért nem írják ki? Ja, hogy akkor már a birkáknak is világos lenne, kiről is van szó???
namihami
Egy kis késelés roppant megnyugtató hatással van vagy lehet egy éppen felindult kedélyállapotban. Utána már édes a pihenés.
Gábor Szendroi
Krisztofer... minden fehér ember sejti mi lehet a vezetéknév, onnantól meg teljeseni világos, hogy melyik népcsopprthoz tartozik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.