Rogán a Kossuth rádiónak adott interjújában beszélt arról, hogy leszedték ugyan a junckeres plakátokat, de azt komolyan gondolták, és bár a Fidesznek még a Néppártban van a helye, azért Manfred Webernek is odapiszkált.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Arrogánstónyó, ti az emberek hülyítését gondoltátok komolyan, nem a junkeres plakát tartalmát. Arról ugyanis tudjátok, hogy hazugság az utolsó betűig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Te Toncsi ez most kinek a véleménye

Még akkor is, ha tény, hogy nincs magánál, aki arROGÁNs pofátlanságán elcsodálkozik

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában adta elő magát. Ahogy mondani szokás hozta a szokásos formáját. Fogalakozni vele nem is nagyon érdemes: Bolond likból bolond szél fú. Azonban volt egy gondolat – sajnos a legtöbb beszámoló elment mellette –, ami még tőle is elképesztő: „Így történt ez az elmúlt években is: a választók előtt nem beszéltek róla, ellenben egyszer csak törvények, intézkedések lettek belőle”
A mondat persze igaz, csak azzal az aprósággal, hogy nem az Európai bizottságra – aminek sem jogilag, sem lehetőségben nincsenek meg a feltételi – hanem a Fideszre itthon, ahol ez pontosan leírja, hogy mit művelnek 2010-óta! =))
Nessy
@papa.49: Sőt, levélben is elküldték, ismerve a híveik szellemi képességeit!
Nessy
@RonaGyuri: De hiszen ott ülnek a fidesz képviselői is az unió testületeiben!
Ők sem tudták? Hol voltak? Pasziánszoztak a laptopon?
kokopelli
@magyarbakancs: odapiszkált a mélynövésű Tonyó is? Elhiszem,mert a "nagyvadak"-on is
letelepszenek a legyek!
A régi vicc szerint a legyek az elefánton gyűlnek össze egy csatára,de amikor az megrázza magát,
csak a "Tóni" nevű légy maradt a hátán,a többiek kórusban buzdítjájk a földről:
-Dobd a hátára Tóni! Te vagy fölül !!!
papa.49
@Nessy: Az olyanok mint a szajetjózsi az még azt is lehazudta pár napja, hogy az egyik ülés után ,,ijedten,, hívta a csutitetűt, mert kinevették, meg kifütyülték az ülésen !!!
A többi se különb !!!
Macskaszem
@papa.49: Aztán magához tért az első meglepetésből, és azt találta mondani, hogy nem kifütyülték, hanem megtapsolták. Kicsit meghajlította az igazságot, és minden rendben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.