Fiala János a Civil Rádió Kelj Fel Jancsi! című műsorában fakadt ki Karácsony Gergelyre - írja a 24.hu. A műsorvezető szerint a P-s politikus vezetteFiala János a Civil Rádió Kelj Fel Jancsi! című műsorában fakadt ki Karácsony Gergelyre – írja a 24.hu. A műsorvezető szerint a P-s politikus vezette önkormányzat nem fizet a kommunikációs segítségért, és már több mint félmillió forint tartozást halmozott fel. A portál arról ír, Fiala János a Civil Rádió Kelj Fel Jancsi! című műsorában egy hallgatónak mesélt a zuglói tartozásról. Ismert, a műsorveztő betéti társasásga több önkormányzattal is szerződésben áll, amelyeknek különböző mmunikációs szolgáltatásokat nyújt. A IX. kerület például 275 ezer forintot fizet azért, hogy Fiala műsora havonta maximum 15 percben segíti az önkormányzat kommunikációját. Fiala márius 7-ei adásában azonban élő adásban fakadt ki Karácsony miatt, mivel a szintén szerződéses partner zuglói önkormányzat tetemes tartozást halmozott fel. Mint Fiala egy...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ha ez igaz, akkor szerintem, Fiala pénz nélkül is vállalhatja Karácsony Gergely által, az emberek tájékoztatása érdekében a szolgálatot. A kormányváltásért ennyit megtehet. A többi kerület pénze elég lesz Fiala megélhetéséhez, és a jólétéhez.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Ha ez igaz, akkor szerintem, Fiala pénz nélkül is vállalhatja Karácsony Gergely által, az emberek tájékoztatása érdekében a szolgálatot. A kormányváltásért ennyit megtehet. A többi kerület pénze elég lesz Fiala megélhetéséhez, és a jólétéhez.
Sámannus
@CsipkeRózsa: Ez a mocsok igazi jólétet fog neki teremteni, amennyiben tahópisti felfigyel rá. Neki ugyanis más tartozásai is vannak. kár, hogy csak lejmoláshoz kell neki a "segítség" ami valami hasonló lehetne, amiért a nevét adja fialkoósznak, aki fordítva ül a lovon általában. Akkora lángész, hogy a tehénlepényt a fején sütik a sivatagi nomádok. Magmondó akar lenni, de csak a szarkavaráshoz ért, mint a pohos. Ész sem kell hozzá. és a disznyó ganyéj is elég bőségesen lepi el a Kárpát-medencét, az egy főre jutó táptalaj itt a legmagasabb. A tetejébe a prosti srácok idehányása is kimagasló színvonalon történt.
papa.49
Prostisrácok na ugogyunk )))))))))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
Elindult a lejáratás fütyisz módra !!!
Nessy
Fiala és az ő tanácsai! Szeretünk Viktor! Soros, Brüsszel, migráns, bevándorláspárti!
Sámannus
Prosti prostibb legprostibb:
"Frissítés: Cikkünk megjelenése után a Párbeszéd közölte, hogy egy hallgató jelezte, pár napja Fiala János bemondta a műsorában, hogy a zuglói önkormányzat kifizette a pénzt."
Valaki pedig csak szarkavaró.
Sámannus
Bűzös halcafat szaros bányakecós illibbant.
Sámannus
Mi van cafat rád borult a szaros bili hogy ennyire kulturált letté?@durbincs:
Sámannus
@durbincs: Apád pónit bakancsolt azért vagy ilyen okos.
csipetke
@durbincs: 19:38 Na mi van?Attól a két vérző agysejtedtől szállt el az ékszíjad?Vagy a minivirsliden rágódsz a bányában?
csipetke
@durbincs: Igyekszem megfejteni azt a sok idióta mondatot,amit itt összeírtál,de nem találtam benne értelmet.Bár ha igyekeznél tökéletesen megtanulni magyarul,könnyebb lenne.Mostmár tuti,hogy a fidesz nem nézi hogy mit írsz,hozzászólásonként fizetnek,akármekkora baromság.Nem irigyellek,alantas kenyérkereset.Nem gondolkoztál még rajta,hogy valami hasznos munkát végezz?Most még a félhülyéket is felveszik sok helyre.
desiro
pestistricik meg a durbincs ennyi elég is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.