Az MSZP azt követeli, hogy a Fidesz vetesse le Trócsányi Lászlót az európai parlamenti választási listáról – jelentette ki Bihal Dávid, az MSZP elnökségi tagja vasárnap Budapesten.

Az MSZP-s politikus Putyin EU-s helytartójának nevezte Orbánt

Az ellenzéki politikus azt mondta, hogy a Fidesz EP-listavezetője orosz fegyverkereskedőket hagyott futni azzal, hogy nem az amerikaiaknak, hanem az oroszoknak adta ki őket. Az Európai Néppárt (EPP) Manfred Weberrel és Orbán Viktorral együtt hiteltelenné válik, ha nem követelik Trócsányi távozását a Fidesz EP-listája éléről – tette hozzá.

Bihal Dávid Orbán Viktor miniszterelnököt "Putyin EU-s helytartójának" nevezte, aki "Putyin listájával készül az európai uniós választásokra". Hozzátette: Orbán Viktor politikája miatt Magyarország az elmúlt években olyan messze jutott az EPP-től és annak alapelveitől, hogy már az egész unió és az egész Nyugat szégyenpadjára került.

Szerinte Magyarországon az orosz szolgálatok úgy járnak ki-be, mintha csak hazajárnának, egyetlen magyar szerv sem ellenőrzi vagy állítja le őket. Arra utalva, hogy az orosz Nemzetközi Beruházási Bank Budapestre helyezi székhelyét, hozzátette: "orosz banknak álcázott információs hivatalt hívtak be hazánkba", és ezzel szerinte az unió legnagyobb biztonsági kockázatává léptünk elő.

Magyarországon és Európában nem Soros-veszély van, hanem orosz veszély, nem Soros-terv van, hanem orosz terv van, melynek az egyik kiszolgálója "Orbán Viktor és a hazaáruló kormánya" – fogalmazott az MSZP-s politikus.

Azt mondta:

az Európai Unión belül a Fidesz árulóvá tette hazánkat,

"a magyar kormány a népakarattal szemben nem az uniót támogatja és a nyugatorientációs erőt, hanem Putyin érdekeit szolgálja". Egy ilyen országba látogatott a héten Manfred Weber, és az MSZP gondoskodik róla, hogy a véleményüket megkapja "ő, a pártcsaládja és az egész európai közösség" – tette hozzá Bihal Dávid.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Végre ki meritek nyitni a szátokat, de hogyan nem jutottatok el korábban erre a véleményre. Már az az első években nyilvánvaló volt, hogy orbán egy politikai prostituált.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@F_Viktor: Az MSZP-t azért kell taccsra baxszni, mert nem akar tanulni semmiből, teljesen reménytelen alakokkal vannak megátkozva.
Orbán "saját fegyvere", hogy putyin bocskorát csókolgatja, és idecsődített elnyomógépezete, amit már ezres fordulaton üzemeltetnek. A pohos zöldre állított előttük minden lámpát. OdA VESZIK BE MAGUKAT, AHOVÁ AKARJÁK AZT CSINÁLNAK AMIT AKARNAK.
Itt az ellenzék már olyan eszközöket nem fog találni amivel békés hatalomváltás lehet. a muszkáknak igen édes élet pottyant az ölébe, ennek a haza árulónak a balfaszkodásával..
namihami
@Szeparepa2: Igen, afféle.
Fitymakukac---Te kis nyelvújító. De, ami igaz-igaz. Irígylem a kifejezést Tőled. Kár, hogy nem én találtam ki.
Rockxy
Bazi nagy tévedés, vagy szemhunyás, esetleg terelés.
A zorbán a jahu embere, bár nem önkéntes alapon.
Madácsi Pali
Ez csak egy pár fokkal szebb meghatározása a "Putyin pincsijének ".
Lepényleső
...amiről mindenki tudhat? S mi minden még,amit a véka alatt tarthat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.