A szabad államok hasznos és előremutató szövetsége helyett a nemzetállamot büntető, "birodalomépítési" elgondolások formálódnak – vélekedett a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Bakondi: birodalomépítési elgondolások formálódnak

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Bakondi György ezt annak kapcsán mondta, hogy Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti választási csúcsjelöltje szerint tekintélyes jogászokból, a tagállami legfelső bíróságok és alkotmánybíróságok, és az Európai Unió Bírósága egykori tagjaiból álló független testületnek kellene ellenőriznie a jogállami elvek érvényesülését az Európai Unió tagállamaiban.

A főtanácsadó szerint több nyilvánosságra került dokumentum, illetve az Európai Unió vezetőinek nyilatkozata utal arra, hogy a migrációs paktumot kötelezővé tennék az uniós jogszabályokban.

Több dokumentum mutatja, hogy ha a bevándorláspárti erők többséget szereznek az EP-választáson, ennek megvalósításába kezdenek. A magyar kormány továbbra is minden fórumon szembeszegül az ilyen elképzelésekkel.

Nagyon komoly tétje van az EP-választásnak

- szögezte le Bakondi György.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Vakondi ez a csutitetű főnököd igazi elképzelése csak nem jó országban született a tetű !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Vakegér te geci!!! Mi lenne ha egyszer igazat is hazudnál???
Sámannus
Téged görénykém csak az orosz birodalomépítési megoldások érdekelnek. B1G Mert a muszka nem hoz, hanem visz!
kokopelli
Hol vannak azok a dokumentumok,amikből kiderül...mi is..? Ha lenne,akkor a vízcsapból is az
jönne szünet nélkül! Ez a díszfarok nem emlékszik a régi viccre ?
relatív
Már túl lehetnénk azon, hogy a regnáló agymenéseinek magyarázatát keressük, indokolt vitaalapként kezeljük. Sajnos - több példa igazolja - ezek a felolvasások keretében megjelenő, és bizonyos rárezonálók megvezetését célzó frázisok értelmezhetetlenek egy tanult körben.
Hiszen - többnyire - nincs tisztában ez a kör a fogalmak jelentésével, hanem ' iránymutatása ' során csak az emberi pszié legegyszerűbb érzelmi megvezetését célozza. Az udvari bolondok serege aztán ezt sulykolja a média minden, általuk birtokolt eresztékében, nehogy már gondolkodjanak az igazi problémákról az emberek, és azok megoldását kérjék számon a vezetéstől. Azok el vannak foglalva saját ' birodalmuk ' kiépítésével !

Egyébként ismeretes, hogy pont a nagy önállóságra törekvő ' nemzet államok ' mellett kardoskodók pont a legnagyobb 'birodalom építők' , abban serénykednek leginkább, az unió pártiakkal szemben.

Ha valaki veszi a bátorságot, és tanulmányozza, megismeri értelmesen például azon törekvéseket, melyek az Európai Unió érdekében ismertek, láthatja, hogy az csak minimális értelemben érinti az egyes nemzet államok belső szabályozását, minthogy egy keretet ad a egyenlőség elérése érdekében Európában !

Ezért kellene az értelmiségnek, a józan embereknek Magyarországon ennek értelmében politizálnia, és nem a hülyeségeket kántálókkal értelmetlen ( mert ezeket a igazság egyáltalán nem érdekli ) vitába szállni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.